Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zondag 22 november 2009

Zwarte Piet op bezoek in de Bloemerd

Eerder op de dag was het zijn taak om ervoor te zorgen dat Sinterklaas veilig en feestelijk binnen gehaald kon worden. Daarna is hij op zijn Quad nog even het tuincentrum van Leiderdorp en één van Leiderdorps autozaken binnengereden om ook daar de verraste klanten van een handje snoep te voorzien. Toen had hij nog wat tijd over om de spelers van de u10 en ook de tegenstander uit Aardam met flink wat pepernoten extra te motiveren. Ook de aanwezige broertjes en zusjes wisten Piet snel te vinden om uit te vinden of er nog wat strooigoed over was.
De tegenstanders van Heren 1, die net aan waren gekomen, toonden zich van hun beste kant en hieven een waarachtig prachtige serie van Sinterklaas gezangen aan.
Lange Piet, bedankt dat je even tijd had om een bezoekje te brengen bij BV Leiderdorp.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Bastiaan Doeven op zondag 22 november 2009

Simone op zondag 22 november 2009
Bedankt lange Piet!! Dat was echt een heel leuke verrassing voor de toppertjes (en hun broertjes en zusjes) van U10!!! Ze hadden deze dag al vleugels en speelden een wereld-wedstrijd... wellicht kwam dit ook doordat jullie met Sinterklaas weer aan waren gekomen in Leiderdorp!! Aan adrenaline in ieder geval geen tekort!! En met de extra energie die ze uit de pepernoten kregen, hebben ze de wedstrijd winnend afgesloten, met 58-30!! groetjes aan Sinterklaas en succes op de daken, wees voorzichtig!! Simone van Meurs (coach U10)


0
1
2
3
4
5
6
7