Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

donderdag 14 oktober 2010

U12-2: 3e overwinning op rij!

Na de wedstrijden tegen BS Leiden (thuis 46-34) en tegen Forwodians (uit 22-96) te hebben gewonnen stond de uitwedstrijd tegen The Jumpers op de agenda. Het werd een mooie wedstrijd in Den Haag. Over en weer werd voor de punten gestreden. Dit op een faire wijze, want de wedstrijd werd prima geleid.

De start van BV Leiderdorp was zeer voortvarend. Voordat de thuisploeg door had wat er aan de hand was hadden ze een achterstand van 0-8. Hierna werd het een echte wedstrijd. Megan, Wessel, Sam, Mylou en Larissa wisten het eerste kwart met een voorsprong van 8 punten af te sluiten. In het tweede kwart bleef de wedstrijd gelijk op gaan. Simon, Lodewijk, Max, Eva en Wessel wisten deze voorsprong tot de rust vast te houden. Hierbij waren het verdedigende werk van Megan en het verzilveren van vier vrije worpen door Wessel een belangrijke steun in de rug.
In het derde kwart werd het zwaarder voor BV Leiderdorp. The Jumpers drongen steeds meer aan en Sam moest aan het eind van dit kwart gewisseld worden na zijn 5e fout. Ondanks dat wisten onze kanjers een kleine voorsprong te behouden. Dit terwijl het publiek steeds meer zich liet horen, ook de schare van fans van BV Leiderdorp! In het begin van het laatste kwart dreigde de wedstrijd te kantelen. The Jumpers kwamen tot één punt, maar Megan, Larissa, Wessel, Eva en Max wisten de voorsprong te behouden en aan het eind van de wedstrijd toch weer verder uit te bouwen. Bij het horen van het eindsignaal stond er een stand van 39-43 op het scorebord. Weer hebben onze kanjers van U12-2 (onder leiding van coach Wim Kagie, met ondersteuning van Monique en Jeroen) gewonnen! Super!

Scores: Megan -, Simon -, Sam 2, Lodewijk 2, Max 2, Eva 4, Mylou 6, Larissa 6 en Wessel 21.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

ilya op vrijdag 15 oktober 2010
Dit was een superwedstrijd!! echt allemaal zeer goed gespeeld.

Jaap op vrijdag 15 oktober 2010
De inzet en het spelplezier spatten van de wedstrijd. Als alle wedstrijden in het bb zo waren ... Het was genieten. Dat bleek ook uit de aanmoedigingen van het publiek!

Eva op zaterdag 16 oktober 2010
Ik heb zelf ook meegespeeld. Ik vond het dan ook SUPERSPANNEND!!!!!!!!!!!!!! Maar The Jumpers waren best wel sterk. En uiteindelijk hebben we ook nog gewonnen! Echt super! Het was een hele gave wedstrijd. Groeten, Eva Heutinck (U12-2)


0
1
2
3
4
5
6
7