Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

woensdag 1 december 2010

Piet en Witteman bezoeken trainende jeugd

Woensdagmiddag tijdens de training van U10-1, U12-1 en U12-2 kwamen plotseling Piet en Sint de Bloemerdhal binnen. Na het uitdelen van snoepgoed werd samen met de jeugd door de Piet en Sint gebasketbald. Ondanks zijn(?) hoge leeftijd wist de Sint soepel de bal in de basket te deponeren. Het was een succesvol bezoek. Piet en Witteman, dank u voor het bezoek.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

simone op woensdag 1 december 2010
Wat een leuk en onverwachts bezoek deze middag!!! Piet en Sint helemaal uit Spanje of was het nou France.... (Sint wist het ook niet meer precies?!) zomaar in de sporthal! De U12-kids stonden vrij snel zakjes pepernoten te vangen...en pakten Piet's muts af!!! Maar wat deed U10-1....deze fanatieke toppertjes balden eerst gewoon door, want als ze het potje tot de drie zouden verliezen stond er een suicide op het programma!! Na een tijdje stonden ze toch ook te springen rondom de twee Engelssprekende gasten..... en later basketbalden ze samen met en ook tegen Sint en Piet!!!! En winnen, dat wilden ze natuurlijk wel !!! Het blijft toch elke jaar weer een mooi Nederlands feest met dit jaar een Amerikaans tintje!! THX ladies!! Hope to see you BOTH soon on the court, because you play well together!! Grtz Simone, coach U10-1

Audrey Koopmans op donderdag 2 december 2010
Wat een verrassing dat deze sportieve Sint en Piet even langs wilden komen en zelfs mee hebben gedaan met de U10. Als toeschouwer heb ik ook genoten. Allemaal een leuk Sinterklaasfeest toegewenst!!!


0
1
2
3
4
5
6
7