Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

donderdag 2 december 2010

Team U10-2 wint sportiviteitsprijs!

Zaterdag 27 november was het dan eindelijk zover! De kinderen van de U10-2 die nu nog geen competitie spelen, mochten deelnemen aan het Peanutstoernooi van de Waddinxveen Flyers. De meeste kinderen stonden ís ochtends vroeg al te stuiteren van de spanning en konden niet wachten om te beginnen.

Dit toernooi was bedoeld om kinderen te leren wat basketball nu eigenlijk is. Er was dan ook geen prijs voor het team dat de meeste wedstrijden had gewonnen. Wel werd er gekeken naar sportiviteit en het hoogste gemiddelde per 10 lay-upís en per 10 vrije worpen. Voor elke van deze onderdelen was een prijs te behalen.
Voor de sportiviteitprijs werd er gekeken naar het team dat het beste samenspeelde. En laat dat nu ons eigen U10-2 team zijn!

Wij zijn natuurlijk ontzettend trots op deze kinderen, want sportiviteit is toch waar het allemaal om draait! (begeleiders: Yvonne van der Kwaak en Calvin Boer)


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Jaap dK op donderdag 2 december 2010
Een mooi resultaat voor deze aanstormende talenten! Van harte gefeliciteerd. Top!

Rinus Kroon op vrijdag 3 december 2010
Gefeliciteerd, wij houden jullie in de gaten. Wereldtickets.nl

ilya op dinsdag 7 december 2010
Hartstikke leuk en gefeliciteerd.

Simone van Meurs, coach U10-1 op zondag 12 december 2010
beetje late reactie.....maar niet minder gemeend: GEFELICITEERD !!!! Wat een toppprestatie...!! Dat belooft wat vanaf januari!!! want dan gaat dit talententeam competitie spelen: SUCCES TOPPERS!!!! groetjes Simone


0
1
2
3
4
5
6
7