Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

maandag 27 december 2010

Planning wedstrijden loopt

De planning van de wedstrijden voor de 2e helft van het seizoen krijgt steeds meer vorm. Door André van der Zee, Marc Allessie, Ronald van der Meel en Jaap de Kok is de wedstrijdplanning in de steigers gezet.
Zoals iedere keer weer is het passen en meten. Hoe krijg je de meest wenselijke planning per weekend? Welke spelers spelen in welk team (bankspelers?) en wat betekent dat voor de indeling? Hoe past dat allemaal in de zaaltakenplanning? Hoe past dat dan weer in de eisen van de NBB (duur wedstrijden, aanvangstijdstippen enz.)? Is de zaal dan wel beschikbaar voor die gewenste uren? Stel dat DS1/WT in de play offs komt, wat betekent dat voor de planning? Kortom vele zaken waar rekening meegehouden moet worden. Maar het is toch gelukt!
De conceptplanning (in verband met feit dat een aantal tegenstanders nog akkoord moeten gaan met enkele voorstellen) wordt deze week ingevoerd en zodra het kan worden deze op de BVL-site geplaatst.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Ilya op woensdag 5 januari 2011
Op de volgende site staan er al wedstrijden ingevuld : http://west.basketball.nl/db/wedstrijd/uitslag.pl?szn_Naam=2010-2011&cmp_ID=1158&Sorteer=wed_Datum&LVactie=Wedstrijdgegevens&plg_ID=8300 Hier heeft U12-2 de 29e januari de 1e wedstrijd in tegenstelling tot wat er bij bvl gezegd wordt dat dit waarschijnlijk de 15e is. Willen het wel graag weten voor de planning zodat we niet voor verassingen komen te staan.

jaap de kok op woensdag 5 januari 2011
We hopen vrijdag 7-jan de wedstrijden op de site te hebben. Door gewijzigde automatisering en nog veranderende wedstrijden is er wat vertraging. U hoort a.s.a.p..


0
1
2
3
4
5
6
7