Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zaterdag 8 januari 2011

Nieuwjaarstoernooi SUCCESVOL!!!

Het was even geleden maar ... op zondagmiddag 2 januari 2011 was er door de activiteitencommissie een toernooi georganiseerd voor de teams U10, U12 en U14. Diverse teams vanuit de regio kwamen om hun 'krachten' sportief te meten met de kanjers van BV Leiderdorp. Zo waren de verenigingen BV Oegstgeest, BS Leiden, Lokomotief, de Squirrels, de Forwodians en DAS met een of meerdere jeugdteams aanwezig.
In zes verschillende poules werd sportief gestreden om de eer. Ook werd door coaches en scheidsrechters spelers gekozen die opvielen door hun spel (technisch, tactisch en sportief).
Aan het eind van de dag werd aan de teams die eerste waren geworden, bekers uitgereikt. Tevens ontvingen de door coaches en scheidsrechters meest genoemde spelers een certificaat "All Star".
Het was een middag met veel spelplezier, veel toeschouwers en een evenement dat smaakt naar meer. Organisatoren hartelijk dank!!!
Vele foto's van deze middag zijn te zien op de hyves-site van BV Leiderdorp (http://basketballeiderdorp.hyves.nl)


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

tyrone op zaterdag 15 januari 2011
jammer dat deze foto's alleen voor bv leiderdorp te zien zijn . uitnodiging op hyves word voor bv oegstgeest niet geaccepteerd

sylvia roos op dinsdag 18 januari 2011
Wil graag toestemming om de foto's te bekijken zou dat kunnen?


0
1
2
3
4
5
6
7