Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zaterdag 23 april 2011

April wordt spannend bij BV Leiderdorp!

Na het succes van de Dames 1 naderen ook de seizoenen van de andere BVL-teams hun einde. Als je naar de standen in de competities gaat kijken zie je dat er nog aardig wat teams kans maken om kampioen worden. Momenteel doen de
JU16-2, HU20-1, HU22-1, DU22-1, HS1 en DS2 nog mee voor de prijzen. Sommige hebben daarbij al een afstand genomen van de rest terwijl anderen nog flink hun best moeten doen om de competitie af te troeven. De HU22-1 en de DS 2 zijn na de reguliere competitie nog niet klaar, omdat ze daarna via de Play-Offs het kampioenschap af zullen moeten dwingen.

Een ding is zeker; al deze teams kunnen wel wat extra aanmoediging gebruiken bij hun laatste thuiswedstrijden. Neem hierbij een voorbeeld aan onze BVL-supersupporter Charmayne Paas. Welbekend van haar geweldige aanmoedigingsacties tijdens de Play-Offs van de Dames 1. Kijk op de wedstrijdschema’s wanneer de teams thuis spelen en kom aanmoedigen. We hopen dat alle teams kampioen worden zodat er veel te vieren valt tijdens de verenigingsdag op 21 mei!!!


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Simone op donderdag 24 maart 2011
Jaaaa, Komt allen kijken naar Char!!!! Ze speelt in dames 2 en de halve finale zal gespeeld worden in het weekend van 9 april (THUIS) en 16 april (UIT)!!! Enne.... a.s. zaterdag komt Char The Cheerleader" nog 1 keer in actie in Almere (Topsportcentrum): om 20.30 uur speelt Dames1 Wereldtickets.nl tegen ProBuild Lions in de Bekerfinale!! Komt allen kijken!!! groetjes, Simone (captain dames2, coach U10-1)

Pieter en Reinier op vrijdag 25 maart 2011
Kom ook de Heren 1 steunen in hun titelstrijd !! Op zaterdag 2 april spelen wij onze laatste thuiswedstrijd om 18.15. Zoals elke wedstrijd belooft het een waar spektakel te worden. Alle steun van jullie is van harte welkom !! Pieter en Reinier (Captains Heren 1)

Dinges op zaterdag 26 maart 2011
Wordt het dan niet The Charleader


0
1
2
3
4
5
6
7