Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zondag 15 mei 2011

DS2 winnen de final van de play offs!

Adel verplicht! Het DS2-team is de afgelopen jaren steeds vertegenwoordigd geweest in de play offs. Dikwijls werden deze wedstrijden dan ook winnend afgesloten en ging de beker mee naar Leiderdorp. Nu ook? JA!Zaterdagavond (14 mei) wisten de meiden van DS2 de play off tegen BC Shooters (ook al tegenstander in de poule) winnend af te sluiten! Super! Van harte gefeliciteerd.

De wedstrijd begon voor BVL voorvarend. Snel werd er een leuke voorsprong opgebouwd. De dames van Shooters hadden in het eerste kwart heel veel moeite om aanvallen met een score af te ronden, veel schoten en vrij worpen misten de basket. Onze meiden lukte het wel om het netje te vinden.
In het derde kwart slopen de tegenstanders langzaam dichterbij. Maar door de ervaring in het team werd de tegenstander toch op afstand gehouden en kon de wedstrijd winnend worden afgesloten.
Nadat de beker in ontvangst werd genomen, was het tijd voor feesten! (Het was nog lang onrustig in Leiden e.o.)Speelsters: Simone van Meurs, Renate Sluijs, MariŽlle de Wit, Mariska van Zegveld, Ilse Bijleveld, Marijke Goudberg, Charmayne Paas, Carola Menken, Kirsten van Haver, Kee Brinks en de geblesseerde Maaike Klompmaker


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

jordy op zondag 15 mei 2011
woohoo u go girls

Bert op zondag 15 mei 2011
Gefeliciteerd Dames!

Okke op zondag 15 mei 2011
van harte dames!

jac op zondag 15 mei 2011
wow! gefeliciteerd hoor!! En jullie wilden nog wel een oefenpotje tegen ons eh niet nodig hoor ;o)

Antoinette op maandag 16 mei 2011
Gefeliciteerd!!!

Jolanda op dinsdag 17 mei 2011
Hey meiden, Jammer dat ik er niet bij kon zijn maar bij deze GEFELICITEERD. Goed gedaan. Ik ben harstikke trots op jullie. Groetjes; Jolanda""Sport Cafe Time Out"

Carsten op dinsdag 24 mei 2011
Mooie prestatie meiden, en dat op jullie leeftijd nog!


0
1
2
3
4
5
6
7