Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

woensdag 24 augustus 2011

BVL-kamp 2011 een daverend succes!

Doodmoe en voldaan kwamen zondagmiddag 14 augustus 2011 39 pupillen (U10,U12 en U14) en hun begeleiders na hun kamp in Lunteren weer aan bij De Bloemerd. Op een mooie lokatie verbleven, (te) weinig geslapen, lekker gegeten en veel sportief bezig geweest (ochtend gym, basketballen, voetbal, zwemmen, lopen enz. enz.). Het was een SUPERKAMP!.Op vrijdagochtend (12-8-11) vertrok de groep vol verwachtingen naar de Veluwe. Aangekomen op Recreatietpark De Goudsberg werd na de indeling van slaapzalen door een spel kennis gemaakt met alle kampgangers. Hierna werd het terrein verkend met sport en spel (o.a. lekker zwemmen).Ook in de avonduren waren we actief bezig. Natuurlijk mocht een spooktocht door het bos niet ontbreken. Was heel spannend! Zeker met de (te) gekke leiding.
Na een zeer korte nacht waren de kids al vroeg weer uit de veren. Uitgerust??? Tijdens de start met ochtendgymnastiek (met danspasjes?) bleek dat dit niet helemaal het geval was. Ondanks de bezielende leiding van Pieter, Pieter en Okke.

Zaterdag werd ook weer een actieve dag. O.a. lekker het bos in met Charmaine (hoe is het met de conditie?). Ook weer lekker zwemmen en soms even tijd voor jezelf en met elkaar. Zaterdagavond was er tijd voor de (onmisbare) Bonteavond. Hierna lekker naar bed (gelukkig wat eerder dan de vorige nacht).

Zondagmorgen na het ontbijt, opruimen van de slaapzalen. Altijd weer een hele klus: hoe krijg ik mijn slaapzak goed opgerold, van wie is de witte(???) handdoek? enz. enz. Bingo-en en lekker lunchen (patat).

Snel nog even het zwembad in en dan naar huis. Het was voor de kinderen en leiding een TOPkamp! We kijken alweer uit naar het kamp van 2012.

Kampleiding: Elise de Groot, Okke Koel, Simone van Meurs, Pieter Klompmaker, Wim Kagie, Hennie Wilthof, Pieter Botman, Charmaine Paas, Jaap de Kok, Maaike Klompmaker en Mariska van Zegveld


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

mylou op woensdag 24 augustus 2011
Het was weer erg leuk ...........

Audrey Koopmans op donderdag 25 augustus 2011
Bedankt kampleiding voor de goede zorgen en jullie inzet. Julian kwam moe maar met leuke en spannende verhalen thuis. Hij heeft echt genoten van het weekend. Groetjes !!!

nancy boer op donderdag 25 augustus 2011
wij zijn er zelfs een dag eerder voor naar huis komen rijden vanaf ons vakantieadres...maar volgens fabienne was het het dubbel en dwars waard!!Helemaal top, bedankt allemaal


0
1
2
3
4
5
6
7