Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zondag 4 december 2011

Team U12-1 (ongeslagen) herfstkampioen!!!

Zaterdag 3 december speelde het team van de JU12-1 een wedstrijd tegen BS Leiden (U12-3). Een echte streekderby dus! Onder grote belangstelling van ouders en anderen, werd de wedstrijd met 97-18 gewonnen! Omdat alle wedstrijden in de poule (tot nu toe) al gewonnen waren, leverde dit het zogenaamde herfstkampioenschap op. Gefeliciteerd!De spelers: Larissa, Jelle, Nezar, Julian, Anna, Eva, Marissa, Lotte, Milou en Gabor (Jesse kon helaas niet aanwezig zijn) werden door Peter Kanbier begeleid (terwijl de hulptrainer Ilya Bakker aan de tafel zijn werk deed).

Aan het begin van de wedstrijd waren de belangen al duidelijk: bij winst zijn we herfstkampioen. De spelers waren gedreven en wilden ongeslagen kampioen worden. Van het begin af aan was dit duidelijk. Er werd goed gespeeld. Snelle passes, het goed afmaken onder de basket en zeker ook de rebound. Kortom BS Leiden had niets in te brengen. Bij rust was er al een groot verschil gerealiseerd: 50-11.

Ondanks deze voorsprong bleef het team lekker en scherp spelen. De samenstelling van het team was iedere keer anders (door de slangenwisselmethode). Dit maakte niet veel uit. De punten bleven vallen en het spel bleef leuk om naar te kijken. Dit leverde een einduitslag van 97-18 op. Toen was het tijd voor feest (wedstrijdbonus?), iets lekkers o.a. patat.

Het team speelt in de 2e helft van het seizoen in de eerste klasse!


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Jaap de Kok op zondag 4 december 2011
Wat ik heb gezien: een leuke wedstrijd. Van harte gefeliciteerd en veel sportief succes in de 1e klasse!

Lotte de Groot op maandag 5 december 2011
Verdient kampioen!!

Ilya op dinsdag 6 december 2011
Laten we luke niet vergeten die ook als bankspeler zijn bijdrage heeft geleverd. Het is leuk om dit team te zien spelen echter is er nog 1 wedstrijd te gaan voor de 100% overwinning. KOM OP U-12-1 DOE ZATERDAG JE BEST!! Gefeliciteerd met het resultaat tot nu toe.

Simone op dinsdag 6 december 2011
Gefeliciteerd kanjers!!! Erg goed hoor!!! U12-2 kan ook kampioen worden!!! En dan beide teams na de kerst een klasse hoger! Gaaf hoor!

Renee op dinsdag 6 december 2011
Super! N wij nog

Elise op maandag 12 december 2011
De laatste wedstrijd ook nog even gewonnen dus nu ECHT ongeslagen kampioen!! Gefeliciteerd jongens!!

Sylvia op maandag 19 december 2011
De U12-2 is afgelopen zaterdag ook herfst / winterkampioen geworden. Gefeliciteerd allemaal met de overwinning


0
1
2
3
4
5
6
7