Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

dinsdag 31 januari 2012

De U12-2 in actie tijdens het Nieuwjaarstoernooi!!

Best vroeg voor een zondag. Om tien uur moesten we in Delft zijn voor het mini nieuwjaarstoernooi. De eerste wedstrijd moesten we tegen de Jumpers uit Den Haag!
Dit was een leuke maar zware wedstrijd waar het niveau hoger was dan dat we gewend zijn. Maar we hebben wel met 4 punten (24-20) verschil gewonnen!

Daarna een half uurtje pauze en moesten we spelen tegen Rotterdam Zuid uit, ja ja, Rotterdam :). We begonnen de eerste helft erg goed.
Alleen, omdat Rotterdam erg sterk was, werden we snel moe. Deze wedstrijd hebben we pas in de tweede helft echt verloren. Helaas met een verschil van 20 punten (31-11). Jammer! Maar, het was pas de eerste wedstrijd die we verloren in een halfjaar!

De laatste wedstrijd in de pool moesten we tegen het thuis team DAS. Na een half uurtje rust begonnen we op half één.
Het werd wel een lastige wedstrijd, maar we hebben wel gewonnen (24-14) ondanks dat we wel steeds vermoeider werden. Doordat we deze wedstrijd hebben gewonnen werden we tweede in de pool en moesten we nog voor de derde plek van het toernooi spelen.

Nadat we U12-1 de eerste wedstrijd van het toernooi zagen winnen was het onze beurt om te spelen voor de derde plek. We speelden tegen Juventus uit Schiedam. Het hele Juventus team was groot, in de hoogte en in de breedte :), en we hadden het heel zwaar. Luuk raakte geblesseerd aan zijn hand door het harde spel (ze hadden beter op rugby kunnen gaan). Speler 97 van Juventus werd zelfs naar de bank gewezen door de scheids en bleven dus met 4 man over.

Helaas hebben we deze wedstrijd verloren (13-19) en zijn dus 4e geworden. Volgende keer beter!

Groetjes,
Mike Schouten


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Simone, coach U12-2 op woensdag 1 februari 2012
Hoi Mike, wat een hartstikke leuk stukje!! Ik nodig hierbij andere kinderen ook uit (ook van andere teams) om stukjes in te leveren!! En het toernooi was erg gezellig en jullie hebben erg je best gedaan!!! Groetjes Simone


0
1
2
3
4
5
6
7