Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

maandag 20 december 2004

Mini's 2 draaien goed seizoen

Aan het begin van de competitie wisten we nog niet wat ons te wachten stond. Ingedeeld in een nieuwe poule met voor ons onbekende tegenstanders, waarvoor we dit keer ook wat verder weg moesten. Zo speelden we tegen Springers Gouda, BOB Oud Beyerland, Westland Stars 's-Gravenzande, DAS Delft en Rebound 's-Gravendeel. De eerste wedstrijden leken met gemak gewonnen te worden. Het team van Philip van Houwelingen, Bas Kallenberg, Raoul Koopmans, Erjohn Ocampo, Kelsey de Porte, Koen Rijntjes, Jeroen Vos en Thomas Weber, aangevuld met bankspeler Vincent Antes en nieuwkomers Mark Streeder en Lissy de Boer scoorden soepeltjes de mooiste ballen. Totdat we tegen Westland Stars aan moesten treden, die op dat moment koploper in de poule waren. Het bleek een zware dobber. Waar de andere wedstrijden met scores als 80-26, 22-60 en 89-16 in ons voordeel werden beslist, verloren we van de jongens uit 's Gravenzande met 85-32. De thuiswedstrijd bleek meer in ons voordeel, met name omdat de eerste keer onze forwards Raoul Koopmans en Jeroen Vos niet aanwezig waren en nu wel, konden we een betere tegenstand bieden. De wedstrijd eindigde met 53-56. Nadat alle wedstrijden gespeeld waren bleken onze jongens een prima seizoen te hebben gespeeld, waarin ze enkel de Westland Stars als hun meerdere moesten erkennen. Ga zo door!


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Een Westlandstar!!! op zaterdag 12 februari 2005
ik speel bij de westlandstars en kwil ff zegge dat jullie echt goed spelen!!! ik was niet bij de westrijd tegen ons dat jullie 56-53 hadden verloren tegen ons... maar dat was volgens mij best wel een goede wedstrijd!!! jullie spelen goed!! ga zo door en misschien winnen jullie nog wel van ons!!!

ik zie jullie nog wel een keer!!
wees voorbereid en ga er tegenaan!!!!

greetz... nummero 30

Een Westlandstar!!! op maandag 14 februari 2005
jullie staan nu eerste!!! NOG wel... wacht maar, we maken jullie in dan ga jullie egt beetje met heel veel verliezen!!! ennuh... dat jullie een hoger doelsaldo hebben komt doordat Dunkinn niej kwam opdagen en dat we nie konden spelen bij forwodians... dazz k*t!!!

greetz... nummero 30


0
1
2
3
4
5
6
7