Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zondag 6 februari 2005

Benjamins 1 winnen weer

Nadat in de eerste seizoenshelft alle wedstrijden dik werden gewonnen, werd de eerste wedstrijd van de hoofdklasse helaas verloren. In de “kooi” van Almere moesten we ineens spelen tegen een gelijkwaardige tegenstander. Hoewel we regelmatig voor stonden, was Omniworld te sterk, de uitslag was 46 – 43. Dit weekend was de tweede wedstrijd, thuis in de Bloemerdhal tegen Rotterdam basketbal.

Voor de wedstrijd werd alles nog even goed doorgenomen. Coach Paul Crama wilde dat er vooral rustiger gespeeld werd dan tegen Omniworld. Het team pakte de aanwijzing goed op, het resulteerde gelijk in een heel sterk eerste kwart. Er werd goed samengespeeld, passes van Boris en Vincent werden goed afgerond door Lotte en Bobby. Eindstand eerste kwart, 20 – 4. Het tweede kwart werd niet minder gespeeld. Er werd voor elkaar gewerkt en ook dit kwart werd overtuigend gewonnen.
Michiel scoorde, goed gelanceerd door Boris, drie keer uit een fastbreak. Dylan pakte aanvallende en verdedigende rebounds. De ruststand, 40 – 10.
In de rust werd er even gekeken naar de andere coach van dit team, Paul Broers, die moest spelen met heren 1. Zij stonden achter, dus werd onze ruststand even uitdagend gemeld.

Het derde kwart begonnen we een beetje te gemakkelijk. We stonden ruim voor en dat werkt niet altijd motiverend. Na een time-out liep alles weer op rolletjes. Vincent verdedigde weer sterk, Isaiah scoorde een mooie lay-up. Bobby stond vaak op de goede plek onder het bord en pakte zo ook wat puntjes mee. Mike maakte 5 van z’n 6 vrije worpen, dat zijn NBA-cijfers!
Het vierde kwart moest natuurlijk ook gespeeld worden. We stonden ruim vóór, bij de Heren 1 was het nog spannend al stonden ze nu wel voor. Er werd een plan gemaakt.

We besloten meer punten te gaan maken dan heren 1. Dat werkte. Het vierde kwart begonnen we weer super. Marco gaf een paar lekkere passes, Boris en Vincent bleven scoren, en viel er eens een bal naast het net dan werd hij wel veroverd door Michiel of Dylan. Eindstand, 87 – 16.
Scores: Vincent Antes 14, Lotte Broers 8, Boris Crama 29, Michiel Jacobi 14, Bobby de Jong 8, Isaiah Libanon 5 en Mike v.d. Vlist 9.
En ehh…Heren 1 kwam tot 67 punten, dus ook die “wedstrijd” werd gewonnen!


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

kaj(broer mike+scheids) op maandag 7 februari 2005
Goeide wedstrijd. Jullie moeten alleen ff omniworld verslaan en dan staan jullie weer bovenaan ik heb weer goede hoop dat jullie dit maal weer kampioen worden!!! Succes

Gr kaj

11 op maandag 7 februari 2005
jah
WE wonnen weer.
Maar we hadden een TOP TIMER ME PA EN EEN TOP SCHEIDS KAJ en natuurlijk een top coach paul EN EEN SUPERRR TOP TEAM!!!
WE speelden super goed en wonnen dik!!!

GR 11
Ps. bedankt pa voor het timen

Timmie op dinsdag 8 februari 2005
Jullie zijn echt raar zeg

Jullie zeggen in de "kooi" van Almere, nou jullie hal is lekker, ik zeg toch ook nog "Skybasket" ofzo. Mjah ik geef toe onze zaal is ook niet mooi, maar wat hadden jullie geschreven als jullie gewonnen? En waarom winnen jullie weer? En tegen wie was het? Maar wacht maar tot de nieuwe hal van Omniworld er staat er is een topsport en een breedtesporthal dus als die benjamins groter zijn (ong. aspiranten) dan spelen jullie daar.

Verder wil ik jullie even zeggen dat het allemaal professioneel en leuk eruit ziet Mijn complimenten voor dat.

En 5-6 vrije worpen niet echt NBA-cijfers heb ook 90% vrije worpen, en de afstand is niet ver daar.

Veel plezier nog met basketball

Groetjes uit Almere

mike op woensdag 9 februari 2005
we worden kampioon als ik er maar ben

11 op woensdag 9 februari 2005
zeker weten Mike
Bij omniworld ging het mis!
Mar we gaan weer winnen!

Laterz 11

kobe7 op donderdag 10 februari 2005
Mike als je net zo goed speelt als op de training afgelopen woensdag gaan we denk ik zeker winnen van omniworld.

carter11 op zaterdag 12 februari 2005
Jah als we een volledig team hebben zijn we nog beter
Maar we speelden nie slegt tegen omniworld hoor!
Wij lieten de overwinning glippen omdat we niet sterk verdedigden en aanvalden
Dus volgende keer niet meer doen.
En Mike wel zijn he anders...!
Je weet wel
Nee joh
joke!!!

En als iedreen er is winnen we met 40-55 wordt het teminste een beetje spannend

At Y0ure SeRvIcE CaRtEr

carter11 op zondag 13 februari 2005
0ep zrry Pitt v/d Horst
Ik was je vergeten op tenoemen
Maar heir komt het!
EN WE HADDEN EEN SUPERRR CHEAT INVULLER pITT V/D hORST!!!


0ke m0es ff zegge

At YoUrE SeRvIcE CaRtEr

kobe7 op zondag 13 februari 2005
weet je zeker dat we van omniworld winnen carter11. en nog iets kadetten hebben tegen RAYEn WeSt gespeeldt en hebben met meer dan 110 tegen 30 gewoonen dus dat gaat goeddddddddddddddddddd. en welpen en JB 2 hebben ook dik gewoonen dus nu wij nog.

kaj op zondag 13 februari 2005
Joh he boris heb je de wedstrijd gezien btjuh zielig voor svennie hej.... Wrm hebben juhllie niet gewoon jullie eige namen das veel makkelijker ik heb tog oowk gewoon kaj.

Gr kaj


0
1
2
3
4
5
6
7