Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

dinsdag 10 mei 2005

Bolwerk aspiranten halve finale drama

De meiden van het bolwerk speelden – naast de play offs voor de kadetten – ook nog play offs voor de aspiranten leeftijd. Althans de meiden die nog in deze leeftijd mochten spelen. Het team werd aangevuld met Anne en Lynn van Remundt en daarmee werd de strijd aangebonden tegen Amazone Leidsche Rijn.

Achteraf gezien bleek het eigenlijk een wedstrijd te zijn die eigenlijk niet gespeeld had moeten worden. De aloude ‘wet van Murphy’ ging hierbij volledig op. Van alles ging mis bij zowel de voorbereiding als ook de uitvoering van de wedstrijd. En als het al niet aan de eigen speelstijl lag, was het wel het scheidsrechtersduo dat zich soms werkelijk flauw en een play-off wedstrijd onwaardig gedroeg. Vooral hoofdscheidsrechter Tijsterman gaf in de eerste periode een kinderachtig visitekaartje af (door eigen regels te hanteren omtrent het al of niet tonen van legitimatiebewijzen). Het gevolg was dat de beleving en het plezier om de wedstrijd te spelen tot ver onder het vriespunt daalde en BVL niet de tegenstand kon geven die het eerder dit seizoen diverse malen tegen Amazone had gegeven. Was het de eerste helft van het seizoen steeds een leuke wedstrijd, nu was er sprake van een ongelijke strijd, waarbij overigens ook moet worden opgemerkt dat er bepaald niet werd gespeeld naar vermogen bij de bolwerkspeelsters! Na 10-19 en 14-41 (bij rust) kwam BVL in de derde periode nog wel iets dichterbij (32-56), maar de motivatie was volledig weg, waardoor Amazone verdiend, maar ook sterk geflatteerd won 50-79 en zich een prima uitgangspositie had verworven voor de finale in de aspirantenpoule.
Scores: Patience Dimandja (23), Willemijn Kallenberg (8), Birgitte Neuteboom (7), Lara Moerer (6), Anne van Remundt (2), Lynn van Remundt (2), Maaike Klompmaker (2)


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

B* op zaterdag 14 mei 2005
Zwak dat jullie de 2e wedstrijd tegen AMAZONE niet kwamen!

patience op zaterdag 14 mei 2005
jeetje daar hadden we een maand geleden ook al ruzie over je kan het nu niet meer veranderen tog

Birgitte op zaterdag 14 mei 2005
lkkr boeiend jullie hadden van ons gewonnuh maar van grasshoppers daar verliezen jullie egt dik van ..... Twas misschien goeie wedstr voor je ego maar veeel heb je er niet aan..

Renske op zondag 15 mei 2005
je heb van die mensen die dr over doorzeiken laat t lkkr tis tog al gbeurt

Birgitt op woensdag 18 mei 2005
Ja joh ze verliesen toch wel =p

Roos op vrijdag 20 mei 2005
Yeeeah! Birgitte is oké, Ollee-Ollee!´


0
1
2
3
4
5
6
7