Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zondag 14 augustus 2005

Dave King naar de USA

Onze jeugdspeler Dave King speelt het komend jaar in de USA. Hij gaat studeren aan het Wartburg College in Waverly, Iowa. Wij zijn heel benieuwd welke ervaringen hij daar zal gaan opdoen in de Amerikaanse competitie. Of hij veel aan spelen zal toekomen is de vraag. Zelf weet hij dat 'freshmen' over het algemeen niet veel aan spelen toekomen: "Ik zal waarschijnlijk het eerste jaar weinig tot niet spelen omdat ik maar een "freshman" ben. Zo gaat het nou eenmaal. Maar goed, voor mijn positie (small forward) zijn er geloof ik twee seniors en 1 junior, dus als die seniors weg zijn komt er natuurlijk n plekje vrij. Ook al ben ik maar een Freshman volgend jaar, dat betekent niet dat ik er niet alles aan zal doen om die andere gasten daar even te laten zien wat er allemaal gebrouwd wordt bij BV Leiderdorp." Dave, hartstikke veel succes in de USA en wij hopen natuurlijk veel van je te horen over je belevenissen daar!
Je kunt ook de website van het team van het Wartburg College bezoeken: http://www.go-knights.net/mbasketball/


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

dave king op woensdag 17 augustus 2005
hahaha, dat had ook niet gehoeven hoor
toch bedankt

Rick op vrijdag 19 augustus 2005
Veel succes in ieder geval Dave!!

Dave op zaterdag 20 augustus 2005
thanks dude

robin op woensdag 24 augustus 2005
succes dave

PEACE


Kev op zaterdag 27 augustus 2005
zeker suc6 man!
maak er wat van

Dave King op zaterdag 3 september 2005
Nou gasten. Daar ben ik dan nu in de states. Voor de mensen die hier al zijn geweest weten hoe groot het allemaal is. Alles is groter en " beter" volgens de amerikanen hier. Maar goed, basketball: er zijn hier 3 gymnasiums waar er gebasketballed word, tenminste, gaat worden want het American Football seizoen en volleyball seizoen en het voetbal seizoen zijn nu volop aan de gang. Sport is volgens mij echt alles voor die gasten hier. Ik schrok trouwens wel een beetje toen ik hier aan kwam want die gasten zijn allemaal twee keer zo groot en breed als ik, dus ik moet maar n beetje meer gaan eten ofzo . Anyways, ik moet nu van coach gaan fitnessen met het team....het "team" is nu Varsity en Junior Varsity bij elkaar, dus het 1e en 2e team. Er wordt pas geselecteerd in october...maar goed, mijn schot is heel erg vooruit gegaan wat ik dus niet verwacht had....mazzel iedereen

Elske op dinsdag 13 september 2005
Dave, veel succes! Leuk te horen dat je in amerika gaat spelen! nou mis je wel dat de dames van oegstgeest voor een deel bij leiderdorp komen spelen!!

dave op woensdag 14 september 2005
Niemand had mij verteld dat de dames van oegsteest naar ldorp komen. had ik dat nou maar geweten....lol

kockengen op woensdag 5 oktober 2005
Leuk voor je dat je schot vooruit is gegaan. Hopelijk blijft dat ook zo en kun je ook in lengte toenemen.


0
1
2
3
4
5
6
7