Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

maandag 26 september 2005

Benjamini’s 2 winnen ruim.

De tweede wedstrijd van de benjamini’s 2 werd in zoetermeer tegen Zoebas gespeeld. Het team was compleet, dus konden ze laten zien wat ze als team kunnen bereiken.

In de eerste periode leek dat niet zoveel. Alberto, Maddy, Diam, Kenneth en Basri deden erg hun best, maar konden niet tegen de lengte van de tegenpartij op. Vooral de verdediging van Zoebas was erg sterk, waardoor Leiderdorp niet aan scoren toe kwam. Na 10 minuten gespeeld te hebben, keken we tegen een 0-6 achterstand aan.

Gelukkig lieten Eda, Jarno, Kenneth, Murat en Robin de koppies niet hangen en begonnen de tweede periode vol goede moed. Robin was de eerste die scoorde. Door Jarno die alle ballen afpakte in de verdediging en Eda die de bal vervolgens opdribbelde, kwamen Kenneth en Murat ook aan scoren toe. Deze periode wonnen de benjamini’s met 8-4.

Na de rust zat iedereen weer vol met energie, en dat was te merken! Eda, Alberto, Jarno, Basri en Robin waren niet te stoppen. Ze hielden alle ballen tegen, speelden goed over en maakten de aanvallen mooi af. Na iedere score, stonden ze meteen weer te verdedigen, zodat de tegenstander niet eens over de middellijn kon komen.
Ook deze periode wonnen ze, dit keer met 18-4.

De vierde begonnen Maddy, Diam, Kenneth, Murat en Robin. Iedereen was moe, maar ze wilden wel laten zien hoe goed ze kunnen basketballen. Er werd heel goed verdedigd, de tegenstander kon deze periode maar 1 keer scoren. Ook de aanvallen liepen gesmeerd. Er werd nog een paar keer gewisseld en toen was het tijd om de eerste overwinning te vieren. Deze periode werd gewonnen met 14-2.

Wat eerst een nederlaag leek te worden, veranderde in een verdiende overwinning. Iedereen heeft z’n best gedaan en de spelers kunnen terugkijken op een hele goede wedstrijd.

Eindstand: 40-16

Scores:
Robin- 10
Eda- 6
Kenneth- 6
Basri- 6
Alberto- 4
Maddy- 4
Diam- 2
Murat- 2


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

maaike op dinsdag 27 september 2005
renske je bent een super coach!!

Renske op woensdag 28 september 2005
dankje maaike

goed gedaan jongens!! volgende wedstrijd weer zo spelen......dan gaat het helemaal goed komen

maaike op woensdag 28 september 2005
maarre aniek jij bent natuurlijk 10 x zo beter !!!
laat die renske maar denken dat ze goed is .. anders is het ook weer zo lullig voor haar hé
hahaha

Renske op woensdag 28 september 2005
:@


0
1
2
3
4
5
6
7