Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

dinsdag 6 december 2005

Dames Recreanten naar toernooi

15 januari is het zover. Dan gaan de Dames Recreanten meedoen aan een toernooi in Wijk bij Duurstede. We waren eerst sceptisch en onze coach, Gijs de Weerd, durfde het in eerste instantie ook niet aan, maar wat hebben we uiteindelijk te verliezen? We houden er minimaal een leuk uitje aan over (en onze uitjes… ach… dat zijn echt UITJES, hè dames!).
Maar ja, trainen op donderdagavond is één ding, een wedstrijd is heel andere koek.

Dus moest er een oefenwedstrijd gehouden worden en dat gebeurde dan ook donderdagavond 1 december tegen, jawel, de Meisjes Junioren. Hun trainer, Paul Crama, en de meisjes zelf denk ik ook, dachten ons wel even in te maken. Maar na de eerste sprongbal werden de eerste punten gescoord door de Dames Recreanten. Trainer Paul schrok zo dat hij direct een time-out aanvroeg. Ze hebben uiteindelijk wel meer punten gescoord, maar het ging niet van een leien dakje, toch meisjes. We vonden het wel erg leuk en we weten nu dat we nog veel moeten leren.

Ik (Mo) maakte 3 behoorlijke fouten op Willemijn, daarvoor alsnog mijn nederige excuses Willemijn, ik moet nog een hoop leren, maar het gaf wel een kick dat ik jou van scoren kon afhouden.
Ik verheug me nu al op 15 december. Dan krijgen jullie (of wij) een herkansing. We zijn inmiddels in trainingskamp dus maak jullie borst maar nat.
Hopelijk vonden jullie het ook leuk. Dus groetjes en tot over 14 dagen.

(Oh ja, meisjes, niet het excuus gebruiken dat jullie niet echt voluit gingen om ons te 'sparen'.)


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

rnsk op dinsdag 6 december 2005
Haha...3 fouten Mo? het waren er minstens 5 Maar ik moet toegeven we dachten een makkie, maar jullie waren sterker dan verwacht! Dus wie weet wordt het wat bij dat toernooi! Iig veel succes allemaal!

mo op dinsdag 6 december 2005
Kom je niet kijken dan? Dat valt me nou weer tegen (smile). (Hoe maak je zo´n smile?)
Oh ja, je pietenvriendinnen hebben het goed gedaan hoor, echt leuk.

Marga op dinsdag 6 december 2005
Nou Mo, Je mag er wel bij zetten dat supporters zich zo SPOEDIG mogelijk moeten aanmelden voor de supportersbus. Vol is vol toch????

mo op dinsdag 6 december 2005
Huren we toch gewoon nog een bus?

rnsk op woensdag 7 december 2005
smile --> : ) -->

Helaas heb ik die week een stage beoordeling, dus het weekend erg druk! Maar ik zal aan jullie denken en als jullie net zo goed spelen als vorige week donderdag...worden jullie misschien wel eerste

Ria op woensdag 7 december 2005
En dit keer deden onze "Twin Towers" Marjolein en Miriam nog niet eens mee! Miriam is trouwens ook nog onze beste (en enige...) 3-punter specialist!

maaike op woensdag 7 december 2005
ik wens jullie heel veel succes!! en niet zoveel fouten maken want dan ben je er na 5 minuten al uitgestuurd

Bert op vrijdag 9 december 2005
De Heren Recreanten stellen zich graag beschikbaar voor een oefenpartij.
dinsdag 3 januari 21.00 uur?

Ria op vrijdag 9 december 2005
We zullen het volgende week in de groep gooien....

mo op vrijdag 9 december 2005
Als ik enigszins het idee zou hebben dat we dat overleven, zou ik (en het team) het doen, maar ja, zo vlak voor het toernooi een blessure oplopen, is niet echt verstandig. Maar bedankt voor de uitnodiging.


0
1
2
3
4
5
6
7