Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zondag 8 januari 2006

Ook het Nieuwjaarstoernooi groot succes

Vrijdag 6 januari was het laatste door BVL georganiseerde toernooi in het kader van de feestdagen. De welpen, benjamins en mini's stonden op het programma.Ton Kallenberg spreekt tijdens de prijsuitreiking

Het was weer heel druk en supergezellig in de Bloemerdhal. De inmiddels legendarische BVL-olieballen werden weer flink verkocht, toeters en ratels werden gevonden in de grabbelton en baskets werden gewonnen met een loterij.
We zouden bijna vergeten dat er ook gebasketbald werd. De welpen van BVL moesten de laatste wedstrijd winnen om eerste te worden. En dat lukte helaas net niet. In een heel spannende wedstrijd (publiek stond op de banken) werd net verloren van DAS (Delft), waardoor zij het welpentoernooi wonnen. Bij de benjamins 1 won Lokomotief uit Leidschendam (sorry... Rijswijk natuurlijk). Zij waren duidelijk de sterkste. BVL werd ook hier tweede. Het jonge team benjamins 2 had moeite om elkaar goed te vinden. Ondanks de enthousiaste aanmoedigingen eindigden ze op de vierde plaats. Ook in deze poule denderde Lokomotief naar de eerste plaats.
De mini's 3 gaan steeds beter samenspelen. Achter alweer Lokomotief werden ze tweede in hun poule. De mini's 2 waren helaas niet compleet. Er werd hard gewerkt maar meer dan een derde plaats zat er niet in. BV-Alphia was de sterkste in de poule. De mini's 1 hadden de pech om tegen drie teams te spelen die in de rayonsklasse uitkomen. Hoewel er geen enkele wedstrijd werd gewonnen, was het verschil toch minder groot dan verwacht. De rust die de andere teams konden opbrengen om een eenvoudige aanval op te zetten, ontbrak nog wel eens, waardoor een aantal wedstrijden op het laatste moment toch nog verloren werden. Lokomotief (alweer) werd poulewinnaar op doelsaldo, DAS tweede, BS-Leiden derde en BVL vierde.

Bij deze wil de organisatie iedereen bedanken die heeft geholpen tijdens de drie toernooidagen. Samen met het massaal toegestroomde publiek hebben ze gezorgd voor een aantal succesvolle basketbaldagen.Iedereen deed zijn best om van de toernooien een groot succes te maken


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

hugo (coach Loko JB1) op zondag 8 januari 2006
Bedankt voor het zeer goed georganiseerde toernooi. Alleen een kleine rectificatie, Lokomotief komt uit Rijswijk en niet uit Leidschendam.

willemijn op maandag 9 januari 2006
haha.. dennis leuke foto.. er moet meer kracht in....... maar heel goed gedaan jongens en meiden natuurlijk..!! de scheidsrechters die rond liepen hebben heel goed gefloten ook..!!

Sophie op zondag 15 januari 2006
Hallo mensen uit leiderdorp! Ik heb nergens een bericht gezien over het kersttournooi.. waar ook wij de meisjes junioren van unlimited uit elst hebben meegedaan.. maar toch wil ik even zeggen dat wij dit een groot suc6 vonden.. dus doe ik het maar even hier Uhm.. nou ik hoop dat we nog een keer een uitnodiging krijgen van jullie om aan een tournooi mee te doen! Bedankt voor alles! Groetjes Sophie Looijen namens meisjes junioren unlimited uit elst


0
1
2
3
4
5
6
7