Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zondag 12 februari 2006

Benjamini’s 2 winnen van Forwodians

Na het verlies vorige week tegen het veel te sterke Zoebas vorige week speelden we vandaag uit tegen Forwodians Benjamini 1. Het eerste kwart moesten we nog even wennen aan de tegenstander. De nadruk lag op goed verdedigen want ze hadden snelle spelers die af en toe voor snelle breaks zorgden. Het was ook een geluk dat de scheidsrechter consequent floten voor lopen; dit deden ze prima naar beide partijen toe. De eerste kwart werd afgesloten met een 6 tegen 8 voorsprong voor BVL. Toen kwam een sterk vijftal van Forwodians in de tweede kwart in het veld. BVL liet zich even overrompelen en keek al snel tegen een achterstand aan (8-14) Gelukkig kwam BVL terug tot 14 punten en in de rust was de score 14 tegen 20 voor de Forwodians.

Na de pauze ging het ineens een stuk beter (wat zat er in die flesjes ?) ; Marco werd zuiverder in de afwerking en Kenneth en Jarno pakten hun punten mee. De niet uit elkaar te houden tweeling Murat en Basri vochten voor ieder bal (coach: "goed gedaan Murat" ...na enige tijd "Ik ben Basri hoor") en Mathijs dribbelde het hele veld over. Buran (invallende welp !) hield zich fantastisch staande tussen het "benjamini-geweld" en ook Diam stond zijn mannetje. Het is altijd mooi om in een wedstrijd van achterstand naar voorsprong te gaan en zo liepen in het derde en vierde kwart uit naar 25 tegen 38 en dat werd ook de eindstand.
Benjamini’s 2: grote klasse !!


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Aniek op zondag 12 februari 2006
Heel knap jongens! Ik hoop dat ik snel weer een keer kan komen kijken!! Een ezelsbruggetje om Basri en Murat uit elkaar te houden: De vierde letter van Basri is de r. De vierde letter van veertig is de ... juist ja!

Wichard op zondag 12 februari 2006
Aniek, ik kan niet goed tellen....... Ik ga voor shirt met de naam erop; dat lijkt me handiger


0
1
2
3
4
5
6
7