Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zondag 19 maart 2006

Zaaltaak niet vervuld? Boete eigen schuld!

We zijn alweer even bezig met de 2e helft van het seizoen maar helaas blijkt het toch weer noodzakelijk om boetes uit te delen wanneer een zaaltaak niet wordt vervult.
We streven ernaar om de zaaltaken zo eerlijk mogelijk te verdelen gedurende het seizoen. Gezien het aantal beschikbare leden en dan met name scheidsrechters is dit lastiger dan ooit. Daarom is het wel zo prettig dat wanneer iemand wordt ingedeeld hij/zij ook komt opdagen. Of tijdig een vervanger regelt en dat de zaalwacht laat weten.

Het gebeurt helaas nog te vaak dat iemand niet komt en dan zijn het vaak dezelfden die de zaaltaak overnemen.
Dus niet komen opdagen = boete. De zaaltaak komt overigens later in het seizoen terug en kan dus niet afgekocht worden.
Bij deze dus het vriendelijke verzoek om regelmatig de website en/of het prikbord in de Bloemerd te checken en de zaaltaak te vervullen.Alvast dank voor jullie inzet.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

coaches mini s 3 op maandag 13 februari 2006
de mini s 3 hadden zaterdag 12 febr een thuis wedstrijd , helaas kwamen de twee scheidsrechters niet opdagen , gelukkig was Do verhagen al in de zaal aanwezig en was bereid de wedstrijd te fluiten ook de coach van de tegen partij was bereid om te fluiten zodat de wedstrijd toch nog door kon gaan , namens de coaches en de spelers van de mini s 3 heel erg bedankt voor het fluiten van de wedstrijd. dit was voor ons al de tweede keer dat de scheidsrechters niet kwammen opdagen en hopelijk de laatste keer.

bastiaan doeven op maandag 13 februari 2006
ja, lkkr is dat word alleen do bedankt terwijl ik in gingvallen voor tafelenhahaha

coaches mini s 3 op maandag 13 februari 2006
sorry, Bastiaan jij ook heel erg bedankt voor het tafelen!!

Renss op maandag 13 februari 2006
het zou misschien ook handig zijn als er goed word gekeken wie wat doet. Zo zou ik met carola moeten fluiten zonder dat zij een diploma heeft. Of mensen die moeten komen terwijl zij zelf geen wedstrijden hebben. Als je in Leiderdorp woont is dat niet zo vervelend maar als je in Alphen aan de Rijn woont is dit weer een ander verhaal...

bastiaan doeven op dinsdag 14 februari 2006
ja,daar heeft zij wel gelijk in want ik heb nu al 2x moeten tafelen bij mijn EIGEN wedstrijd! Waarom zoeken jullie geen mensen die vrijwillig willen fluiten met een diploma het zow een stuk anders en als het op finacieel gebiet een probleem is zou het mischien een idee zijn om de ouders als medewerking te vragen. of aan de leden te vragen of ze voor sponsers kunnen zorgen,,,,,,ofmadvertenties op hangen om ook op de club te gaan er komen zeker wel leden op af ...als ik jullie was zou ik hier zeker iets mee doen vooral het laatste.?!

robin op woensdag 15 februari 2006
en probeer jij eens een nederlands lera(a)r(es) te zoeken:-P

David op woensdag 15 februari 2006
Robin je weet toch wel dat Nederlands met een hoofdletter is .

Robin op woensdag 15 februari 2006
ja, maar ik wilde even kijken of jullie het wisten Maar David je wist toch wel dat je die zin niet zo formuleerd (of met een t ^o) ?) ''Robin, je weet toch wel dat JE NEDERLANDS SCHRIJFT met een hoofdletter.''!!!!!!!!!!!

David op donderdag 16 februari 2006
Oke

lotte op zaterdag 11 maart 2006
lekker leuk maarja ik hoef geen zaaltaak te vervullen... dus ja....ja....tja..


0
1
2
3
4
5
6
7