Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zondag 19 maart 2006

Benjamini’s 2 winnen van de Waddinxveen Flyers

Wat doe je als coach als je ziet dat je team niet scherp is en de wedstrijd dreigt te verliezen. Afgelopen zaterdag thuis tegen Waddinxveen was zo’n wedstrijd. Ik zal nooit boos reageren als iemand een schot mist of per ongeluk een persoonlijke fout tegen krijgt. Maar als bijna een heel team met de schouders afgezakt een tegenstander laat spelen (waarvan je in de uit-wedstrijd redelijk eenvoudig hebt gewonnen) en zijn mannetje laat lopen, dan moet er toch iets gebeuren. Na drie periodes was de stand namelijk in het voordeel voor Waddinxveen.

Gelukkig gebeurde dat uiteindelijk de vierde periode; toen was iedereen weer scherp en werd er eindelijk goed verdedigd en werd er weer gescoord en liepen de benjamini’s 2 weer uit. We hebben uiteindelijk met 47 – 35 gewonnen. Een groot compliment voor Basri, Murat, Jeroen, Kenneth, Robin, Edda, Mathijs, Jarno en Vincent. Diam was helaas ziek en moest afzeggen. Volgende week spelen we tegen de koploper en dan zal er goed moet verdedigd en mogen onze koppies niet hangen. Als we meteen de eerste periode goed verdedigen en goed samenspelen dan kunnen we het Zoebas nog lastig maken


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Aniek op dinsdag 21 maart 2006
toen ik de eerste periode zag, had ik al een hele straftraining in gedachten!! gelukkig ging het later beter, dus misschien zal de training nog wel meevallen... Toch jammer dat de eerste helft zo slecht ging, gelukkig kan Wichard dat schreeuwen lang genoeg volhouden!


0
1
2
3
4
5
6
7