Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

maandag 10 april 2006

Kirsten Siera gekozen voor selectie rayon west

Waddinxveen - 9 april - Vandaag was het jaarlijkse toernooi voor regioteams. Dit jaar waren het de speelsters geboren na 1 januari 1992 die zich in de kijker konden en mochten spelen. Van BV Leiderdorp namen Kirsten Siera en Kelsey DePorte het gehele jaar al deel aan de selectie van de regio Den Haag. Dez regio Den Haag bleek te sterk voor de regio's Utrecht en Rotterdam. Kirsten Siera speelde zich bij de rayon-coaches in de kijker en werd na afloop van het toernooi gekozen voor de selectie van het Rayon-team. Samen met 21 andere meiden zal zij in juni de gelegenheid krijgen om zich definitief te plaatsen voor het rayonteam.
Coach Erik Slump van het regioteam gaf haar de volgende evaluatie: Je speelde heel erg goed op het toernooi. Je wilt soms nog wel eens te snel waardoor je te grote stappen maakt en niet goed uitkomt. Kijk ook eerst naar jezelf voordat je over anderen begint. Jij hebt herhaaldelijk aangegeven dat je wel vrij stond, maar de bal niet kreeg. Dat was zeker waar en ook wel terecht. Maar, heb je dan ook gezien wat er met de anderen gebeurde? Kun jij je verplaatsen in hun positie? In jouw ogen ben jij wel vrij, maar in hun ogen misschien niet. Technisch blijk je inderdaad enorme potentie te hebben. Daar ligt weinig beperking. Zeer mooie schottechniek. Jij moet vooral werken aan het inzicht van het spel. Dan kun je een hele grote speelster worden. Ik hoop dat je bij de rayonselectie zit.
Van dit rayonteam maken onder andere al deel uit Willemijn Kallenberg, Sera Butter en Maxime Essenstam, die dit jaar al in het rayonteam speelden. Samen met Kirsten betekent dit dat er 4 speelsters uit het meisjes bolwerkteam in de rayonselectie zitten.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Kirsten op maandag 10 april 2006
Hallo Ik vind echt het echt lol dat dit op de site staat. Groetjes

Kelsey op maandag 10 april 2006
Jah egt wel..Kirst nog gefeliciteerd nog veel suc6!

Renske op maandag 10 april 2006
Lekker Kirsten! Veel succes...

Lara op donderdag 13 april 2006
Gefeliciteerd Kirsten!


0
1
2
3
4
5
6
7