Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

maandag 10 april 2006

Matthijs Kallenberg evenaart clubrecord driepunter

Leiderdorp - 9 april - Matthijs Kallenberg heeft de laatste reguliere competitiewedstrijd van dit seizoen aangegrepen in een poging om het clubrecord driepunters in een wedstrijd te verbeteren. Dit record was in handen van zijn vader Ton Kallenberg (10 driepunters in een wedstrijd). In een wedstrijd tegen Dunkinn ging het hard met de driepunters. Na de eerste periode stond Matthijs al op 5; daar kwamen in de tweede en derde periode nog drie bij en in de vierde periode stond hij halverwege al op 10. In de laatste vier minuten lukte het vervolgens niet meer om de 11e erin te schieten en zullen vader en zoon beiden in de komende tijd pogingen doen om het scherper te stellen.
De kadetten (spelend in de juniorencompetitie) wonnen overigens verder vrij eenvoudig met 81-50 en werden hierdoor 1e in hun poule. Omdat echter de uitwedstrijd tegen Alexandria'66 werd verloren, zal er begin juni een beslissingswedstrijd worden gespeeld om het kampioenschap.
scores: Matthijs Kallenberg (42 punt); Glenn Schijff (16 punt); Fabio Scaramelli (13 punt); Olivier Wientjes, Rogier Geerders, Enrique Rossem, Rasmus Okine en Bastiaan (allen 2 punt)


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

matthijs op maandag 10 april 2006
wat n lekker ventje is die gozerr.. wie the fuck is dattt? ik zou hem ook wel willen zijn..

Willemijn op maandag 10 april 2006
uchuh uchuh..!! wie was die goede scheidsrechteres.. hahahaha..!! je haalde alleen de 11 niet. in 4 minuten 1 raak driepunt schot..!!

Glenn #21 op maandag 10 april 2006
lekker thijs ik had ook 4 drietjes

Sebas op maandag 10 april 2006
En wat was uiteindelijk het schotpercentage?

bastiaan doeven op woensdag 12 april 2006
lkkr gedaan matthijs kan je die ook weer verbreke


0
1
2
3
4
5
6
7