Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

donderdag 22 juni 2006

BVL Verenigingsdag weer erg gezellig

De traditionele verenigingsdag als afsluiting van het seizoen heeft zaterdag 17 juni ’06 weer plaatsgevonden. Hoewel het aantal deelnemers wat tegenviel was het volgens de aanwezigen een geslaagde dag. Zoals ieder jaar werd er fanatiek gestreden om de eer; welk team haalt het meeste aantal punten. Ook de ouders van met name de welpen en benjamini’s hebben van zich laten horen en speelden een paar pittige wedstrijdjes. Voor de jongste jeugd is het hoogtepunt een wedstrijd tegen je ouders, die toch altijd weer door de kinderen gewonnen worden. Zou de scheidsrechter er een hand in hebben?


De mini's tegen hun ouders.... spannend...!


Meisjes junioren speelden tegen de dames recreanten... Wie hebben er eigenlijk gewonnen?

Door het mooie weer was het ook aangenaam vertoeven op het terras tijdens de barbecue. De activiteitencommissie had haar best gedaan en er was naast vlees ook heerlijke salades, brood en patat voor iedereen.


Gezellige drukte tijdens de bbq

De voorzitter nam hier het woord om de twee teams die kampioen geworden zijn te huldigen en de beker te overhandigen; Dames 1 wegens afwezigheid postuum en de jongens Aspiranten 2 ontvingen naast de beker ook een prachtige medaille met heel toepasselijk een oranje lintje.


Jongens aspiranten 2 kampioen! De mini's (bankspelers) testen het goud

Daarna was het tijd voor het feest. Renske Kleiss trad op als gelegenheids-DJ en bediende met veel plezier de karaokemachine. Mede door de inspanningen van Aniek vd Heuvel en Maaike Klompmaker werd er veelvuldig opgetreden en was de dansvloer steeds bezet.


Vooraf aan de karaoke. Renske ronselt deelnemers...


Karaoke. Welp Gino Anker neemt samen met z'n vader het initiatief...

Ook de aubade van de heren Recreanten voor Michael Breel (die door omstandigheden bij een vorige gelegenheid niet geheel juist was verlopen) werd nog eens luidkeels uitgevoerd. Iedereen had het goed naar zijn of haar zin en er werd tot sluitingstijd uitbundig gefeest.


De boysband...


Een nieuw Idolsduo...?


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

MO BERGMAN op donderdag 22 juni 2006
Leuk verslag van een leuke avond. Ik heb me zeer geamuseerd en zingen is echt leuk. Volgende keer weer????

Shirley Antes op vrijdag 23 juni 2006
Wat een supergezellige dag. Het was de perfecte afsluiting van een enerverend jaar. Toppie

maaike op zaterdag 24 juni 2006
volgend jaar doen we idols toch mo? ik heb er nu al zin in!!

Imad Abouljoud op zaterdag 24 juni 2006
Wat een goede en zeer geslaagde afsluiting van het Basketball seizoen 2005-2006. Ik wist niet dat we zoveel zangtalent binnen de vereniging hebben, en dan hebben jullie nog niet eens mijn duet met Michael Breel gehoord. Wordt het tijd voor een verenigingslied?

Renske op zondag 25 juni 2006
ja, dat was een foutje van mij :$ ik had jullie namen al doorgestreept..maar met idols mogen jullie het wel laten horen!

maaike op zondag 25 juni 2006
jah, renske zeker domme fout! dit mochten we natuurlijk niet missen!!!


0
1
2
3
4
5
6
7