Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zondag 15 oktober 2006

Weer ruime winst JU14-1

Het team JU14-1 wint zonder al te grote problemen al hun wedstrijden in de eerste klasse regio. Vrijdagavond (!?) werd er “uit”gespeeld tegen de Waddinxveen Flyers.
De wedstrijd dreigde even “spannend” te worden. We weten nog steeds niet waar het precies aan lag. De vloer te glad? De borden te hard? Feit was dat we na drie minuten met 6 tegen 4 achterstonden. Boris zag het gevaar. Hij versnelde de wedstrijd, en met 2 fraaie drives naar de basket plus een bonus vrije worp stond het een minuut later 9 tegen 6 voor BVL. Het vuur was aan. Jeroen begon Boris te helpen met het scoren. Raoul, Bas en Vincent sloten de verdediging. De Flyers stonden aan de grond. Het kwart werd gewonnen met 18-10.
Het tweede kwart ging alles nog sneller. Van enige tegenstand was nu helemaal geen sprake meer. Mike wist een paar keer mooi door de verdediging van de Flyers heen te komen en ook Vincent begon zijn puntjes te pakken. Bas scoorde, maar had ook pech dat een paar andere mogelijkheden net niet lukte. Mark verdedigde goed, aanvallend was hij helaas niet zo balvast. Een probleem waar ook Philip last van had. Daar zijn de trainingen voor. Gaan we aan werken.
Na twee kwarten stond het 42-12. De rust werd door de spelers gebruikt om de schoolfeesten, waar later op de avond drie spelers verwacht werden, door te nemen. Coach Paul Crama had moeite om de groep weer aan het basketballen te krijgen. Het derde kwart was slecht. Het teambasketbal kwam niet op gang. Te veel werd er met een individuele actie geprobeerd te scoren, wat dan natuurlijk net niet lukte. Diverse teamsamenstellingen werden uitgeprobeerd om iedereen weer scherp te krijgen. Aan het eind van het derde kwart kwamen we weer een beetje op gang. En na een mooie pass van Vincent (door de verdediging van de Flyers, diagonaal over zeker 15 meter) op Boris (simpele lay-up) was iedereen weer met écht basketbal bezig. In het vierde kwart maakte de Flyers veel persoonlijke fouten. Het kwam de wedstrijd niet ten goede. Het werd allemaal een beetje rommelig. Na een 3-punter van Vincent, noteerden Jeroen en Boris nog een paar fraaie acties. Eindstand: 71-24.

Scores: Vincent Antes 13, Boris Crama 22, Philip van Houwelingen 2, Bas Kallenberg 2, Raoul Koopmans 7, Mike van der Vlist 12, Jeroen Vos 13.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Een Neutraal Iemand op zaterdag 14 oktober 2006
Jemig wat een vreselijk arrogante club is Bv leiderdorp. Tis waar de jongens maakten Flyers in maar de borden te hard, de vloer te glad? Excuses aan het zoeken voor het Egoïstische spel van sommige'n? Wat voor een club is Leiderdorp eigelijk? Oja, Een club met teveel Ego.. Tsjongejonge ..

Medestander op zaterdag 14 oktober 2006
K ben t volkomen met je eens. De jongen van Leiderdorp hebben te veel ego. Alleen individuele acties .. Hallo? Basketbal is een teamsport!

Renske op zaterdag 14 oktober 2006
Dus als een wedstrijdverslag je niet aanstaat, is de club meteen ego ?! Jongens, gefeliciteerd met de overwinning Ook leuk om te zien dat iedereen gescoord heeft! Ik probeer 5 nov nog ff stuk van jullie wedstrijd te zien.

Een andere Neutraal Iemand op zaterdag 14 oktober 2006
If you don’t can take the head, get out off the kitchen. Zoiets was het toch en wees zelf eens eerlijk veel tegenstand is er nog niet geweest voor dit team. De coach geeft al zelf aan dat er af en toe teveel zelf gedaan is door de spelers. Dit hoeft men dus niet te herhalen beetje dubbel op niet waar. Maar het is wel iets om aan te werken dus. Om dit nu egoïstische spel te noemen en een arrogante club, een club met teveel Ego.. Tsjongejonge .., Hmmm weet niet vind dit wel een sterke tekst voor een schrijver die er niet achter staat wat hij schrijft. Anders had hij zijn naam er wel onder gezet. Gefeliciteerd U14 met de 71-24 winst, Edmar

Sebastiaan op zondag 15 oktober 2006
'Een Neutraal Iemand' is waarschijnlijk 'Een gefrustreerde ouder' (?)

kobe op zondag 15 oktober 2006
een dombo denk ik eerder bastiaan hij kan er denk niet tegen dat we winnen maar verder goed gespeeld

kobe #7 op zondag 15 oktober 2006
oooooo het is edmar???? staat er onder sorry wat we zeiden als het edmar is he andes niet

kobe #7 op zondag 15 oktober 2006
edmar is er tegen en die "een neutraal iemand is denk een ander kijker van waddinxveen flyers

Aniek op zondag 15 oktober 2006
Gefeliciteerd jongens! Ga vooral zo door, ik vind het altijd leuk om naar jullie wedstrijden te kijken!

wjfiof op zondag 15 oktober 2006
haha laat ze jo bvl is niks helemaal niks ze gaan faiet haha lekker voor ze iedereen van bvl is naar leiden gegaan

Charlotte op zondag 15 oktober 2006
Heej k ben Charlotte van Mu14 Waddinxveen Flyers. K vond t een goede wedstrijd en gefeliciteerd met jullie overwinning

Renske op zondag 15 oktober 2006
Ik vind het best dat mensen (negatief) commentaar willen leveren, maar wees dan ook zo 'stoer' om gewoon je echte naam neer te zetten!!

do op zondag 15 oktober 2006
was een leuk wedstrijdje zo te zien

Waddinxveen Flyers(coach) op zondag 15 oktober 2006
het was een leerzame wedstrijd en al dat gezeur moet hier niet kunnen!

maaike op zondag 15 oktober 2006
jongens, hartstikke goed , en ga lekker door met winnen!


0
1
2
3
4
5
6
7