Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

maandag 30 oktober 2006

BV Leiderdorp U 10 - Hurricanes U 10 37 – 18Jullie begonnen de wedstrijd rommelig, niemand bleef bij zijn directe tegenstander. Terecht vroeg de coach om een time-out. Daarna ging het beter, er werd beter verdedigd. Zij kwamen op voorsprong en het vertrouwen was er nog niet echt. Maar nadat Olivier gelijk maakte viel er wat van de ploeg af. De eerste periode ging gelijk op en eindigde in 4-4.

Hierbij gaf Emma het goede voorbeeld, zij dribbelde heel snel en scoorde makkelijk. De tegenstander deed ook wel iets, waarbij nr 75 regelmatig scoorde.
BV Leiderdorp ging opgewekt de rust in, maar de wedstrijd was nog niet gelopen.
Derde periode is het pas echt goed gegaan. Jullie speelde bij vlagen fantastisch. Soms kon er wel vier keer op de basket worden geschoten zonder dat de tegenstander wat deed. Hierbij werden de coaches van de tegenstander steeds wanhopiger. Er volgde nog punten van Chandler en Paula.

De vierde periode was meer een formaliteit, waarbij Olivier nog zes punten maakte. Jullie hebben allemaal prima gespeeld, zeker ook de “nieuwelingen” in de ploeg. Iedereen knokte voor wat hij kon. Er valt ook steeds meer lijn in het spel te ontdekken. Gefeliciteerd met deze overwinning.

Johan Anker (vader Gino)


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

maaike op dinsdag 31 oktober 2006
jullie hebben goed gespeeld, en terecht gewonnen!

Renske op dinsdag 31 oktober 2006
De eerste minuten dacht ik dat het niks zou worden! Alles leek wel mis te gaan... Gelukkig kwam de tegenstander ook niet tot score! Maar wat hebben jullie je best gedaan! Super !


0
1
2
3
4
5
6
7