Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

dinsdag 31 oktober 2006

Maarten en Lizet krijgen twee jongens

Vrijdagavond 27 oktober om 19.43 uur is Olaf Herman Wals geboren. Olaf Herman woog bij zijn geboorte 2930 gram. Het was volgens een trotse vader Maarten een super bevalling die lekker vlot verliep. Om tien over zeven kwamen Lizet en Maarten in het ziekenhuis en een half uurtje later was het broertje van Chris er al. Een snelheid die voor vader Maarten niet kenmerkend is (...). Volgens vader Maarten zijn er nu nog drie te gaan en is de basis voor het nieuwe Leiderdorp 1 van 2025 compleet. Maarten waarschuwde alvast zijn teamgenoten van het huidige heren 1 team: "Jullie zijn gewaarschuwd voor deze concurrenten. Dat gaat een aantal mensen een basisplaats kosten!!" Michael Breel heeft als eerste zijn consequenties getrokken en voor 2024 zijn basketbalpensioen aangekondigd.

Namens de gehele vereniging wensen we jullie natuuurlijk alle goeds en een gezond en gelukkig leven! Geniet van deze mooie kraamtijd!


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Renske op dinsdag 31 oktober 2006
Gefeliciteerd!!!

Maarten op dinsdag 31 oktober 2006
Dank voor de goede wensen! We zijn erg blij met Olaf. Zijn tweede naam is overigens Harmen! De snelheid waarmee Michael Breel zijn pensioen heeft aangekondigd is trouwens niet kenmerkend voor de heer Breel.

The Big Ticket op woensdag 1 november 2006
Gefeliciteerd!!

Rinus op woensdag 1 november 2006
Gefeliciteerd. Fijn voor Lizet en Maarten dat het zo snel ging. Mariska wanneer ben jij aan de beurt?

mariska op vrijdag 8 december 2006
wanneer ds1 weer eredivisie speelt.........

Hapjes op dinsdag 12 december 2006
Of zodra Leen weer potent is?


0
1
2
3
4
5
6
7