Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

woensdag 1 november 2006

Oud lid Sander Cappel verongelukt

Afgelopen vrijdag op zaterdag nacht is door een noodlottig auto-ongeval een eind gekomen aan het leven van Sander Cappel. Sander speelde aan het eind van de jaren 80 en begin 90 bij BV Leiderdorp met als hoogtepunt de jongens junioren toen nog in de Eredivisie. Samen met maatjes zoals King, Assaf, Torwald, Akos, Jeroen en vele anderen heeft hij mooie jaren bij onze club mogen meemaken. Zijn coaches waren o.a. Ben Ponsioen en Ferenc Szitas.
Vorig jaar oktober is hij mede directeur van Traveltrend geworden. Tevens was hij net een jaar getrouwd met Ageeth. Sander wij zullen jou missen. Wij wensen Ageeth, de familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke dagen. Woensdagavond 1 november van 20.15 tot 20.45 is er gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren in uitvaartcentrum van Monuta Soek aan de Hoogmadeseweg 66 in Leiderdorp. De samenkomst voorafgaand aan de begrafenis zal plaatshebben op donderdag 2 november om 10.30 uur in de aula van bovengenoemd uitvaartcentrum, waarna aansluitend de begrafenis zal plaatsvinden. Indien u wenst kunt u van Sander afscheid nemen met een door uzelf meegebrachte persoonlijke bloem.

Namens de leden van BV Leiderdorp, Rinus Kroon


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Big Ticket op donderdag 2 november 2006
Ik wens fammillie, kennissen , vriendin, vrienden, heel veel sterkte toe... Sander: Rest In Peace!!

tanja kienjet op zaterdag 4 november 2006
Kwam Sander pasgeleden na een lange tijd weer tegen in de Poort,en hebben een leuk praatje gemaakt,over vroeger (hotel de ville tijdperk) en vonden dat het met ons wel goed ging...trots liet hij zijn trouwring zien..Wist dan ook niet wat ik zag toen ik de overlijdensberichten las... ONBEGRIJPELIJK... Wil de vrouw en familie en vrienden van Sander heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijd.

Loes Mentink op donderdag 9 november 2006
een oud klasgenot is niet meer! Verschikkelijk... Tijd geleden nog gesproken we moesten weer eens iets gaan drinken op de goede oude RIO tijd. Trots was hij op zijn vrouw. Helaas Sander is niet meer. Familie en vrienden heel veel sterkte met dit te grote verlies.


0
1
2
3
4
5
6
7