Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

maandag 11 december 2006

Meisjes U14 ook winterkampioen!!

Zaterdag 9 dec. speelde BVL MU14 thuis tegen Flush’72 uit Papendrecht.
Leiderdorp was al druk aan het inlopen toen Flush’72 kwam. Het eerste kwart begon met Lotte, Tessa, Rebecca, Lidwien, Clotide. We begonnen gelijk met full-court-press. Het was een mooi lay-upje van Lidwien die er zo maar in ging in de 2e minuut. Flush heeft maar 2 punten behaald in het eerste kwart. Het eind van het eerste kwart was bereikt, de stand was 21-2 voor Leiderdorp.

Het tweede kwart begon.
Tessa probeerde een mooie driepunter te scoren maar dat lukte net aan niet.
Er werden mooie lay-ups door Lotte in gegooid. Rebecca nam ook nog een schot dat net over de driepunterlijn was gegooid, jammer dat het geen drie was. Maar het was wel een mooi score! De eindstand van de eerste helft was: 43-13

Rust

Leiderdorp en Flush waren weer flink aan het inlopen voor het 3e en het 4e kwart. Het 3e kwart begon met: Lotte, Tessa, Rebecca, Lidwien, en Clotide.
Er werd wel wat minder goed verdedigd door Leiderdorp. Maar met Flush ging het ook niet zo goed want die kwamen steeds verder achter. Maar later haalden ze hun score weer een beetje op. In dit kwart heeft Clotide ook een aantal punten gescoord en Amelia ook nog een keer gescoord. Tessa probeerde weer een drietje, hij ging bijna raak. Lotte gooide er nog wat lay-upjes in. De eindstand was toen: 70-25 voor Leiderdorp.

Het 4e kwart,
Iedereen was ervan overtuigd dat Leiderdorp ging winnen. We stonden ruim voor.
Er werden in dit kwart 18 punten voor Leiderdorp gescored en 6 punten voor Flush. Tessa werd er jammer genoeg in de negende minuut uit gestuurd met 5 fouten.In dit kwart scoorde Yara ook nog 4 punten.
De eindstand was toen 88-31 voor Leiderdorp!

BVL IS WINTERKAMPIOEN!!


Scores: Lidwien 22, Lotte 16, Clotide 16, Rebecca 14, Amelia 8, Tessa 6, Yara 4, Cella 0


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Paul C op maandag 11 december 2006
Hé meiden....gefeliciteerd! Knap gedaan, twee seizoenen bij elkaar en nu al kampioen... Overigens, met een coach die Paul heet kan het natuurlijk niet fout gaan!

Renske op maandag 11 december 2006
Gefeliciteerd meiden !

wilbert op maandag 11 december 2006
van harte hoor meiden en ontzettend goed gedaan.zowel paul,anouk en het team lekker doorgaan zo.

Lotte op dinsdag 12 december 2006
Heeiii meiden... egt zijn jullie ook zo blij?.. ik wel hoor vooral omdat we 'ongeslagen' kampioenen zijn egt heeeel goed!!! Ook goed van jou Yara...met je eerste puntjes.. in de laatste wedstrijd.. hhaha,, Jaa paul jij ook nog gefeliciteerd Ik hoop dat jullie er nog van genieten.. van de overwinningen!! *x.Xx.. Lotte*

*tessa* op dinsdag 12 december 2006
hey meiden!! allemaal zo als gewoonlijk weer heeel goed gespeel!! ook het hele seisoen door hoor!! ik vond het een leuk seisoen vooral omdat we alles hebben gewonne nou volgend seisoen nog harder traine en minder laggen,, HE *LOT*!! maar we worden dus nog veeeel beter(dat kan al bijna niet) doeii doeii!! -xx- tess

carina op woensdag 13 december 2006
meiden, paul en anouk, gefeliciteerd!!!!!

lidwien op vrijdag 15 december 2006
EN WY ZYN KAMPIOOOEEEN Hélemaaall goedd! goed gespeeld en alles hea en tot op de training díkkee kus Lidwien


0
1
2
3
4
5
6
7