Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

dinsdag 12 december 2006

U12-1 leeft zich uit tegen Jumpers: 104-27

Eindelijk kon ook de U12-1 zich eens een keertje uitleven. Het seizoen is niet voorspoedig gegaan, een aantal tegenstanders zijn duidelijk een stap verder dan wij en tegen de andere tegenstanders ontbrak het ons soms net aan geluk, waardoor we in het zicht van de finish toch steeds weer verloren. Tegen Jumpers kregen we eindelijk de gelegenheid om ook eens te vlammen, vooral Mike "Hightower" (of is het door de groei nu al Skytower ?) zorgt ervoor dat dit team in de laatste weken veel sterker is geworden en dat alle rebounds maar voor 1 man zijn: Mike ! Hij moet nog veel leren, maar we moeten nu heel zachtjes praten: hier zou wel eens een mogelijke NBA-speler kunnen staan !!

Ook Isaiah, Marco en Eveline konden zich uitleven tegen deze tegenstander gezien de vele lay-ups die ze konden maken, maar ook Maddy, Jeroen, Pim en Luuk lieten prima spel zien. Via 24-5, 26-1, 26-9 en 28-12 werd de ruime overwinning behaald. Na deze wedstrijd moeten we het Grasshoppers volgende week toch zeker moeilijk kunnen maken, nietwaar U12-1 ?

Scores: Isaiah (42), Mike (24), Marco (14), Eveline (8), Maddy (6), Pim, Jeroen (4) en Luuk (2)


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

opa millenaar op zaterdag 20 januari 2007
jullie begrijpen zeker wel hoe trots wij zijn als ik de wedstrijd verslagen leest over hoe onze kleinzoons ja u leest het goed kleinzoons. en dan ook nog het scorend vermogen . ga zo door jongens maar.........hou vooral plezier in het spelletje groetjes vanuit woerden opa en oma van marco en jeroen


0
1
2
3
4
5
6
7