Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zondag 17 december 2006

Offensive Big Man Clinic

Nu verkrijgbaar. Offensive Big Man Clinic. Een cd-rom vol met oefeningen om beter te leren basketballen. De cd-rom is samengesteld met materiaal van een clinic o.l.v. Ben Ponsioen met Dan Gadzuric (NBA-speler bij de Milwaukee Bucks) en Peter van Paassen (nu spelend bij Amsterdam Astronauts). De clinic werd een paar jaar geleden gehouden in de Bloemerdhal.
Met het toen door Michael Breel en Ton Kallenberg gemaakte beeldmateriaal heeft Paul Crama een interactieve cd-rom samengesteld. De beschrijving bij de oefeningen is van Ton Kallenberg en natuurlijk Ben Ponsioen.


De inlay van de verpakking (formaat DVD-doos)

Deze cd-rom is een must voor iedereen (trainers, coaches en spelers) die de fundamentals voor het aanvalsspel rond de bucket willen leren. De oefeningen worden uitvoerig beschreven en met video en animatie ondersteund. Enkele vooraanstaande basketbalkenners hebben de cd-rom al gezien en zijn zeer positief in hun reactie.


Schermafbeeldingen van twee oefeningen

De opbrengst van deze professioneel gemaakte cd-rom gaat geheel naar de vereniging. De cd kost slechts 10 euro. Bestel hem snel. We verwachten dat de eerste oplaag snel is uitverkocht. Je kan de cd bestellen door een mailtje te sturen naar Mo Bergman (mobergman@planet.nl) van de activiteitenwerkgroep onder vermelding van BVL cd-rom. Als je besteld hebt, neem dan op de eerstvolgende training 10 euro mee, dan krijg je de cd ook direct mee.


De openingspagina

Een voorproefje:
[flv]/img/nieuws/offensive_big_man_clinic.flv[/flv]


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

CJ op woensdag 20 december 2006
Oh jaa toen was dat Die gozer is helemaal getript met dat ''dunkje'' van hem

raymond op vrijdag 22 december 2006
ik wil die cd-rom wel hebben, maar ik speel niet meer bij leiderdorp. Hoe kan ik er aan komen??

- op vrijdag 22 december 2006
CJ wie ben jij dan

ton op vrijdag 22 december 2006
Hoi Raymond, De opbrengst van deze professioneel gemaakte cd-rom gaat geheel naar de vereniging BV Leiderdorp. De cd kost slechts 10 euro (wanneer je hem ophaalt) of 12,50 wanneer je hem thuis gestuurd wilt hebben. In het laatste geval kun je de cd bestellen door een mailtje te sturen naar Mo Bergman (mobergman@planet.nl) onder vermelding van BVL cd-rom en je adres. Het geld kun je overmaken op rekeningnummer: 33.56.57.117 t.n.v. penningmeester BV Leiderdorp te Leiderdorp o.v.v. BVL CD-Rom en je adres. Zodra je geld binnen is, zal de CD worden toegestuurd.

CJ op zaterdag 23 december 2006
Vraag maar aan Raymond Er was maar 1 echte CJ in Florida

raymond op woensdag 27 december 2006
dat is lovink

CJ op zaterdag 6 januari 2007


0
1
2
3
4
5
6
7