Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

vrijdag 19 januari 2007

2007: The Year of Women's Basketball

Het jaar 2007 is door de FIBA uitgeroepen tot het jaar van het meisjes en vrouwenbasketbal. Er is door de FIBA een heus project opgestart met - onder meer - als doel om de aandacht en de waardering voor het meisjes en damensbasketbal op een hoger niveau te brengen.
Kijk onder meer naar deze FIBA-site voor meer informatie, een promotiefilmpje, logo's, etc.

Het is misschien een leuk idee om als BV Leiderdorp ook aandacht te geven aan dit project. Daarom nodigen we iedereen uit om een bijdrage te leveren. Enerzijds door ideeen aan te dragen en natuurlijk ook om mee te werken aan de organisatie van evenementen op dit vlak!


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Bert K. op vrijdag 9 februari 2007
Ons recreanten Damesteam heeft al een mooi intitiatief getoond en deelgenomen aan een toernooi. Een geweldige dag en een mooi resultaat: derde van de poule!

BASKETBALL EVENTS ORGANISATION op woensdag 14 februari 2007
Op zaterdag 7 april 2007 organiseren wij samen met Crackerjacks het LADIES DAY TOURNAMENT in Sporthal Zielhorst te Amersfoort. Dit toernooi is uitsluitend bedoeld voor meisjes- en damesteams en wel voor de leeftijdsgroepen MU14, MU16, MU18, MU20, MU22 en dames senioren. Willen jullie meer informatie, stuur dan even een mailtje naar: beowbd@hotmail.com en wij sturen alles toe!!


0
1
2
3
4
5
6
7