Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

vrijdag 26 januari 2007

Geen slechte start voor meisjes U-14

Omdat de vorige helft van de competitie alle wedstrijden gewonnen waren zijn de meisjes U-14 in een hogere poule ingedeeld. De eerste wedstrijd moesten de meiden uit tegen de nummer 2 van vorig jaar; Forwodians. Van te voren had coach Paul de meiden al goed geďnstrueerd, ze zouden harder moeten werken, er moest beter verdedigd worden en er moest continu druk op de tegenstander gezet worden. De wedstrijd begon heel goed. De meisjes deden wat de coaches, voor de gelegenheid waren zowel Paul als Anouk aanwezig om aanwijzingen te geven, hen opgedragen hadden en Voorhout kon niet uitlopen. De eerste drie kwarten werden met een kleine winst voor BVL afgesloten. Helaas had de scheidsrechter het idee de wedstrijd te kunnen overzien vanaf de hoek van het veld, waardoor hij een aantal dubieuze beslissingen nam voor beide teams. Het protest van coach Paul leverde een technische fout op.(verklaring van de scheidsrechter na afloop: ik was moe, had ook al een wedstrijd gespeeld en het is mijn vrije dag….). Ook de dames aan de tafel wilden zo graag hun eigen wedstrijd spelen dat ze regelmatig ‘vergaten’ de tijd stil te zetten. In het vierde kwart werd duidelijk dat het bij een aantal meisjes van BVL aan conditie ontbreekt; Ja dames, daar zijn nu al die suďcide oefeningen voor! Er werd meer gemopperd als het niet lukte, de passes zaten veel te laag, op de voeten in plaats van in de handen en verdedigend liet men het lopen (of liever, er werd niet meer gelopen…). Makkelijke lay-ups werden gemist en ook een aantal vrije worpen. Toch waren de coaches niet helemaal ontevreden. De wedstrijd werd afgesloten met 54-48. Voor een eerste partij in de hogere klasse lang niet slecht. Als er de komende weken hard getraind gaat worden dan kunnen we nog heel wat verwachten van deze enthousiaste meiden.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

# tessa op woensdag 24 januari 2007
je meiden!! niet slecht gespeeld hoot maar wel heel jmmr ik had graag gewonne en jullie ook denk ik!! nou we gaan gewoon lkkr renne op de trainingen en de volgende wedstrijden gewoon winnen+ zo goe mogelijk spele!! (en sgijts was inderdaat heel raar) xx tess

Rebecca #8 op woensdag 24 januari 2007
Heeyy Heeyy!! Idd niet slecht gespeeld (al kan het natuurlijk altijd beter), zeker heel jammer dat we hebben verloren, maar met 6 punten verliezen van de nummer 2 van vorige seizoen, betekend wel kansen, waar we dan ook hard () voor gaan werken, want we kunnen het zeker (Y). Tot op de trainingen. Kuss Liefss Rebecca

Cella op woensdag 24 januari 2007
HeeJJ meiden,:d Zelf kon ik niet bij de wedstrijd zijn vanwege me oorontsteking jammer dat jullie hebben verloren maar de volgende gaan we gewoon winnen he!!! dOeiii(k) tOt Vrijdag. Cella.

Lotte*#12 op donderdag 25 januari 2007
Heeii meiden!!! Heel goed gedaan.. Idd niet slecht gespeeld!! Jammer dat we verloren hebben maar dat gaan we heus wel weer goed maken Hoop ik Ik hoop dat we de volgend(e) wedstrijd(en) winnen!! Doeii..x.Xx..Lotte!!.. Tess jammer dat je later nog pijn had aan je hoofd!


0
1
2
3
4
5
6
7