Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

vrijdag 9 februari 2007

All-star Sleep-Inn groot succes

De eerste BVL All-Star Sleep-Inn is een groot succes geworden. Zo’n 40 basketbalfans stonden zondagavond trappelend van ongeduld in de Bloemerdhal. Om de gemoederen tot rust te brengen en om nog even duidelijk te maken wat dit gezelschap met elkaar verenigde, werd begonnen met een extra training.
Iedereen deed dezelfde oefeningen, jong of oud, man of vrouw, ervaren of nieuw, het maakte niets uit. Gezellig was het wel. Op echte NBA-muziek kwam iedereen al snel in een sportieve stemming. Zelfs toen Maaike met het trainen van “slides” begon deed iedereen zonder bezwaar mee…. Na wat snelle “lay-up drills” kwam de eerste verrassing. Dunken. Check de foto’s…. . De ene dunk was nog mooier dan de andere…!Omdat ook de training in het kader van de All-Star Game stond was er na het dunkspektakel een “vrije-worp-shoot-out”. De zeven finalisten schoten minimaal 8 uit 10 om in de finale te komen. De finale was heel spannend. Uiteindelijk waren Maaike, Raoul en de jongste deelnemer aan het weekend Jeroen de winnaars. Na een verfrissing aangeboden door Gatorade volgde een klein toernooitje. De teams werden “gemixed”, de winnaars speelden tegen de begeleiders. We weten niet meer wie er uiteindelijk won….? Met hotdogs en cola werd er als opwarmertje naar de All-Star dunkcontest gekeken. De sfeer begon er goed in te komen. De groep verdeelde zich in twee kampen. Volgens 94% van de aanwezige “basketbalkenners” zou West gaan winnen. De overige 6% (vrouwen) kozen voor East.Maar goed dat de weddenschappen niet verder gingen anders gingen de aanwezige dames een moeilijke avond tegemoet. Na veel showspektakel ging de wedstrijd uiteindelijk van start. Nou ja, wedstrijd… . Al gauw bleek dat de heren basketballers er vooral een show van wilden maken, men gaf elkaar alle ruimte om zo mooi mogelijk te kunnen scoren.Drie uur later, het was half zes inmiddels, bleek “west” veruit de sterkste. Kobe Bryant werd uitgeroepen tot MVP. Ja, en toen zouden we gaan slapen. Eerst bleek het erg lastig te zijn om het licht in de hal uit te krijgen. Er zijn bewegingsdetectors geplaatst die bij iedere beweging het licht weer doen aanspringen… . Dat werd natuurlijk een waar feest! Bert en Wilbert bleken op het vroege tijdstip nog helder te kunnen nadenken en zorgden voor een rigoureuze maar zeer doeltreffende oplossing. Licht uit, maar “natuurlijk” werd er niet geslapen. Je ligt tenslotte niet dagelijks in een slaapzak in een sporthal… .Voor de begeleiders had Bert een “hoofdfilm” meegenomen… . We zien nog groen! Shrek bleek nou niet dé film om vroeg op de ochtend mee verrast te willen worden. Zo dacht iedereen er over, behalve Bert die zich kostelijk amuseerde. Om half acht werd iedereen wakker gerateld, voorzover dat nodig was.
Spullen opruimen, zaal aanvegen en “ontbijt”. Natuurlijk “Amerikaans”. Veel eerder dan gepland zat iedereen klaar om weer naar huis te gaan. Ouders werden gebeld: “Kun je me komen halen, dan ga ik snel naar bed”.Rond 10 uur was de Bloemerdhal weer helemaal leeg, alsof er niets gebeurd was. Wij wisten wel beter natuurlijk.
Bij deze wil BVL Mo, Karin en Jeanette bedanken voor de organisatie, het kon niet beter! Shirley, Wilbert, Ramon, Maaike, Aniek, Bert en Paul bedankt voor de ondersteuning.
Ook Sportfondsen en in het bijzonder Lilian bedankt voor de gastvrijheid en de spontane medewerking. We zijn ervan overtuigd dat iedereen het een geweldig evenement heeft gevonden…
Volgend jaar is er weer een All-Star Game.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

ilva op maandag 19 februari 2007
heej! ik vond het echt super gezellig en volgende keer natuurlijk allemaal weer kus ilva

Rebecca op maandag 19 februari 2007
Heeyy,, Daar ben ik het helemaal mee eens,, Ik vond ook superr Gezellig,, Ik wil er ook zeker volgende keer weer bij zijn (A),, Byee (K)

Robin Jovink op maandag 19 februari 2007
geweldig.. Alleen jammer dat die kleine kinderen zo irritant zijn oh ja volgend jaar wil ik revanche op die vrijeworpen shoot-out:@ Volgend jaar weer! Ciao

mo op maandag 19 februari 2007
Hey guys, jullie horen in je bed te liggen (ik ook). Maar leuk dat jullie nu al reageren. Dat betekent toch dat jullie het leuk hebben gevonden. Nou, ik ook. Hou de site in de gaten, want er volgen spectaculaire dunkfoto's. Ik heb ze al gezien, te gek! Jullie begrijpen natuurlijk wel dat die van mijzelf NIET gepubliceerd worden. De activiteitencommissie wil het volgend jaar met alle plezier weer zo'n avond organiseren (tips van jullie zijn altijd welkom). Lilian, bedankt voor je hulp met alles, Paul (Herman) bedankt voor alle versnaperingen, Iris bedankt voor de cake, begeleiders bedankt dat jullie er waren, en kinderen, zonder jullie zou het nooit een succes geworden zijn. Ik moet ook iemand bedanken voor de bloemen en de Rosé (hij is al op), ik weet alleen niet wie. Kortom, Ik vond het "vershrekkelijk" leuk.

Shrek op maandag 19 februari 2007
Hi Mo, volgend jaar geven we ipv bloemen en drank de DVD van Shrek 2 (of misschien wel Shrek 3) kado !

fabio op dinsdag 20 februari 2007
hey ik kom volgend jaar ook wer als het is

bert op dinsdag 20 februari 2007
Binnenkort Shrek 3 Leuk!

maaike op dinsdag 20 februari 2007
heej jongens!! ik vond het ook echt supergeweldig!!! volgend jaar natuurlijk weer, en dan wint east!! en we maken robin natuurlijk gewoon weer in

Robin op woensdag 21 februari 2007
ho ho ho dit gaat te ver he! w8 maar, ik zorg dat ik volgend jaar 200 uit 200 vrijeworpen RAAK zal gaan schieten.. ik baal er nog steeds van dat een klein ventje van 8?9?10? MIJ heeft ''ingemaakt'' met vrijeworp shoutout Volgendjaar met de All-star game wint het team waar Iverson gewoon weer in speelt... want hij is gewoon DE man...Zelfs als hij NIET speelt zo als maandag, dan geeft hij nog goede coaching P.S. Misschien een goede tip om volgendjaar NA de all-star game nog een fysieke training te geven Laatoor!!! Robin

jeroen van winkel op woensdag 21 februari 2007
Jee wel eerlijk om toe te geven dat je baalde van je verlies. Ik ben 9 trouwens. En die afspraak voor die revanche staat. Maar ook ik ga er nu voor trainen dus maak je borst maar nat.

maaike op woensdag 21 februari 2007
200 uit 200 dat is misschien een beetje te hoog gegrepen, maar ik ben benieuwd! en jeroen ik hoop dat jij volgend jaar gewoon weer wint hoor ik vind de fotos en het verslag trouwens supergaaf!! xxx

jeroen van winkel op woensdag 21 februari 2007
dank je maaike.(ik vond het wel kicken) 200 is ook wat veel. ik bedoelde ook de revanche van zijn eerste reactie. Waarin wij kleine irritant genoemd werden.ik snap nu waarom.

Aniek op woensdag 21 februari 2007
Hele leuke foto's van een leuke nacht! Ik ben alleen wel erg benieuwd naar de foto van een dunkende Mo!!! Volgend jaar zijn ook alle Eastsupporters van harte welkom!!

vincent op woensdag 21 februari 2007
heej jongens!! ik vond het echt superlekker!! volgend jaar zeker weer!! en dan wil ik graag naast maaike slapen!!

Robin ''freethrow-shooter'' lovink op woensdag 21 februari 2007
200 uit 200 is een eitje voor me volgend jaar... en volgendjaar gaan we gewoon de east supporters tegen de West supporters spelen...Want WEST OWNED!!

maaike op donderdag 22 februari 2007
hahahahhahaha tuurlijk!! check dit filmpje! we (L) east!! http://www.youtube.com/watch?v=P9LmHXXWiJs&NR

Robin op donderdag 22 februari 2007
W! E! S! T! WEST!WEST!WEST! haha prachtig die shaq en howard en lebron

maaike op vrijdag 23 februari 2007
zijn dat die gasten van mijn filmpje .. (A)

Rebecca op zaterdag 24 februari 2007
Jaa Maaike,, dat zijn die gasten van jou filmpje

robin op zaterdag 24 februari 2007
hahaha je weet niet eens wat je stuurt

maaike op zaterdag 24 februari 2007
hee, niet zo onaardig, ik wist toch al dat ze van east waren !! :$

Robin op zondag 25 februari 2007
ja hehe raar he als het op hun shirtje staat ow ja, ik heb nu akl elkedag getraind en ik schoot gister 51 uit 60 vrijeworpen w8 maar volgend jaar:@:@ zeker die kleine ''van winkel'' gaat ff de pan in (baal dr nog steeds van)

maaike op zondag 25 februari 2007
nou dat is toch al heel wat, ik geloof er trouwens helemaal niks van dat je er 51 uit 60 hebt geraakt !!

robin op zondag 25 februari 2007
Nou ga je echt te ver he maaike... eigenlijk zou ik een revanche willen hebben tegen IEDEREEN die er was... het kwam gewoon doordat het al mlaat was.... als het nog gewoon 8 uur ofzo was, pafte ik ze achter elkaar erin... ik snapte ook niet waarom ik gewoon ff won

mark op maandag 26 februari 2007
smoesjesss

Ilva op maandag 26 februari 2007
te laat? hahaha nee voor een 9 jarige was het een normaal tijdstip

maaike op maandag 26 februari 2007
whaha go ilvaa!!! nou robin, ik geloof niet dat je erg veel mensen aan jou kant hebt staan

boris op dinsdag 27 februari 2007
wel want hijs voor west dan staat iedreen achter hem

Robin op dinsdag 27 februari 2007
oke oke, luister: Het was een zondag avond nietwaar? normaal gesproken zit ik in een ritme dat ik op die dag al om 11 uur in mn nest lig, omdat ik dan op maandag gwn weer naar school moet gaan...Dus mn lichaam was er ook nog aan gewend.. vandaar dat ik verloren heb........ ten 2e... Ik wil van alle EAST (of west) Supporters horen WELK TEAM ER GEWONNEN HEEFT!!?? ?? Wie nog 1 keer durft om zo een bijdehante opmerking te maken tegen ''de generaal'' dan daag ik je uit met vrijeworpen... ten 3e.. Boris snapt onze maatschappij tenminste.

Ilva op dinsdag 27 februari 2007
generaal? haha juist! maar was het niet voor iedereen een zondag avond om 11 uur, begin van de vakantie? Je hebt van 3 mensen verloren jongen! En aangezien ik niet veel verstand heb van east en west interesseerde het me ook vrij weinig wie er zou winnen. En ja west heeft gewonnen heel goed van ze als jij met de vrije worp shout gewonnen ZOU hebben was t ook heel goed geweest maar helaas! en dit is niet bijdehand gewoon waarheid

maaike op dinsdag 27 februari 2007
okee robin, nu ga jij toch echt te ver!! de generaal :O ik wil het graar tegen je opnemen als je zo doorgaat !! kom nou.. en boris, ik dacht altijd dat je zo lief was

Robin op dinsdag 27 februari 2007
oke oke, de GENERAAL spreekt tot u: Ilva kijk: als je lichaam in een bepaald ritme zit, van slapen, opstaan slapen opstaan enz. dan kan je lichaam zich NIET ineens aanpassen als je vakantie hebt, want dat weet je lichaam niet... Mijn vrijeworpschot-spieren zijn gewoon zo ingesteld, dat ze om 11 uur niet meer zo GOED (dus ong. 99 uit 100 vrijeworpen) werken. Natuurlijk, ik snap jullie frustraties, dat east heeft verloren en dat je er niet tegen kan dat boris en ik (en maybe nog een paar) al aan het BEGIN VAN DE AVOND wisten dat WEST zou gaan winnen.... maar dan moet je er niet omheen gaan praten.. zeg dan gewoon eerlijk: sorry robin, ik weet dat jij ALTIJD gelijk hebt, maar ik durf het niet toe te geven:$.. Dan vin ik je pas goed.. maar nu.... maargoed, het komt er gewoon op neer dat ''de generaal'' alweer gelijk heeft... ofniet boris?

robin op dinsdag 27 februari 2007
***Mijn vrijeworpschot-spieren zijn gewoon zo ingesteld, dat ze om 11 uur niet meer zo GOED (dus normaal schieten ze ong. 99 uit 100 vrijeworpen) werken*****

maaike op dinsdag 27 februari 2007
aaaaaaaaaaahhhhhhh jij bent echt heel erg!!!

boris op woensdag 28 februari 2007
hey mensen de generaal heeft helemaal gelij en trouwens maaike je vind me alleen lief als ik bij east hoor en dat hoor ik dus egt nie maare robin en ik staan gewoon boven aan klaar robin wint gwn wolgend jaar en west natuurlijk ook en dan zijn jullie(ilva en maaike) stil layer

Ilva op woensdag 28 februari 2007
Robin, (denk maar niet dat ik jou generaal ga noemen!) iedereen zat in dat bepaalde ritme, dus net zoals ik al eerder zei: die andere hadden ook vakantie, het was voor hun ook laat, niet alleen voor jou! Maar jij praat graag over jezelf heb ik gemerkt.... en IK heb geen frustraties hoor ik weet niet hoe je daarbij komt! En jij hebt HELEMAAL NIET ALTIJD gelijk! Misschien wil je dat graag maar helaas...en ik heb al toegegeven dat west gewonnen had en dat ik het heel goed van ze vond maar waarschijnlijk is dat je ontgaan. En dat jij mij nu niet goed vind maakt mij niet zoveel uit....zelfvertrouwen....maar daar heb jij iets te veel van! En boris dat zien we volgend jaar wel wie er wint...

boris op woensdag 28 februari 2007
ik zie het nie al hoor WEST WINT!!!!!

boris op woensdag 28 februari 2007
nie is natuurlijk nu

De Generaal op woensdag 28 februari 2007
zo mag ik t horen boris! ilva, alleen mijn volgelingen (west supporters, of overlopers) eren de generaal.... ik heb zeker altijd gelijk (wat basketball betreft)... das logisch.. -Wie zei er ook elweer dat West ging winnen? -Wie zei er dat die in de ''finale'' kwam van vrije worp shootout(A) dat zijn 2 dingen (de enige dingen) die ik had gezegd om het gelijk of ongelijk... Dus tot nu toe had ik altijd gelijk.... DUIDELIJK. KLAAR (PUNT). Dan over dat irritant klein ventje dat gewoon DE vrijeworp schutters (INCLUSIEF mij JOU THOMAS DAVID EN MAAIKE (de oudste!!!!van het hele zooitje) Die gozer die was blijkbaar vroeg opgestaan, of had de heledag nog niks gedaan, maar zo een atleet als ik doet nog wel eens wat op een zondag, bijvoorbeeld basketballen met thomas... dat is ook een van de redens dat thomas niet heeft gewonnen,, we waren blijkbaar al moe van die middag hard beuken.. Dan wordt ik ook nog zo moe van je dat je boris weer niet wilt geloven als mijn volgeling zegt dat West gaat winnen, dan is dat gewoon zo oke? (tenzij iverson overstapt uiteraard) maar we houden het op west... Ik zweer, als we volgend jaar de vrijeworpen shootout OVERDAG om 22:00 (uiterlijk) gaan doen, dan schiet ik ze achter elkaar met m'n ogen dicht raak... GEGROET, De Generaal

Aniek op woensdag 28 februari 2007
De kans dat East van West wint is volgens mij nog groter dan de kans dat jij wint! Wanneer vindt de revanche plaats? Ik ben erbij (met mooie zelfgemaakte spandoeken uiteraard)

maaike op woensdag 28 februari 2007
ohja, je had toevallig helemaal niet overal gelijk in want volgens mij had jij toch een hele andere stand aan mij verteld voor de wedstrijd!! dus dat punt klopt al niet. het punt dat je moe was en niet in je ritme zat is bullshit!! dus kom maar eens met wat nieuws en ookal wint west volgend jaar weer denk maar niet dat wij (easters) jou nog laten winnen!!!

boris op donderdag 1 maart 2007
maaike ilva en aniek doe gwn niet moeilijk jullie hebben zkkr nog frustraties over dat east(natuurlijk) verloren heeft...?? want 'de generaal' heeft gelijk(alweer). dus en volgend jaar hebben we weer gelijk want dan nact kobe bryant en allen iverson samen iedereen maare ike nd e generaal sullen je volgend jaar wat laten sien en naatuurlijk ook alle west supporters(iedereen dus behalve de noobs) latersss

maaike op donderdag 1 maart 2007
jah hoor boris, je moet echt even wat beter gaan lezen!!

Generaal op donderdag 1 maart 2007
Boris heeft helemaal gelijk.... en kom donderdag? of vrijdag maar revanche .....

boris op donderdag 1 maart 2007
jah he generaal ik heb helemaal gelijk maare... maaike is denk bang dat ze verliest dus denk nie dat se komt robin

Robin ''De Generaal'' Lovink op donderdag 1 maart 2007
dat weet ik wel zeker...

maaike op donderdag 1 maart 2007
okee, zeg maar wanneer, en ik sta er ! zeker weten!!

mo op vrijdag 2 maart 2007
Komen er uit deze discussies ook nog relaties voort???? Het gaat er wel op lijken. Wat zo'n all star sleep-inn allemaal teweegbrengt hè??? Er zijn volgens mij nog nooit zoveel reacties (op reacties) geweest op een verslag. Wel leuk...! Kennen jullie het spreekwoord: 2 hondjes vechten om een been en de derde loopt er mee heen. Nou, die derde dat ben ik...(hihihi).

marjolein op vrijdag 2 maart 2007
Nou, Mo , dat wil ik dan wel eens zien!!

robin op vrijdag 2 maart 2007
generaal spreekt tot u: Maaike, (en de rest die me niet gelooft) ik heb op schol bball toernooi wel alvast 100 procent geschoten! MO: misschien goede tip om een forum te maken!

boris op vrijdag 2 maart 2007
jah wel grappig is dat maare doen we het nou robin tege maaike morge(zaterdag) dan word het 'DE GENERAAL ROBIN(h) vs MAAIKE!!!kom allemaal mensen!! de nederlaag van maaike zal bekend wordn!!

The general op zaterdag 3 maart 2007
Oke ik vin het best (ik denk dat ze niet durft)

maaike op zaterdag 3 maart 2007
ik vind het allemaal prima... ik ben er om naar vincent te kijken (een echt easter!!) en trouwens robin ik heb je op het toernooi nog aardig wat zien missen!! en je zat niet eens in de finale!!

Vince op zaterdag 3 maart 2007
East!Jah Robin waarom ben je gister bij de vrije-worpen shoot out met het toernooi niet doorgaan, als je zo goed kan schieten en waarom nam je al die vrije schoten niet?

De Generaal op zondag 4 maart 2007
luister: Maaike en vincent (oftewel 2 easters...) De reden waarom we niet in de finale zaten komt door het volgende: We hadden in onze poule alles gewonnen... Toen we tegen Kager moesten, toen stond het op het einde gelijk.. dus moesten we vrijeworpen schieten. om en om. IK (ZIE JE HET GOED?) IIIIKKKK raakte gewoon (als altijd standaard) mijn vrijeworpen. maar een paar andere pussys mistte weer hun vrijeworpen. dus NIET DOOR MIJ hebben we verloren!!

maaike op zondag 4 maart 2007
okee robin, je kan nu wel ophouden met zeggen dat je altijd je vrije worpen raakt want gister bij je wedstrijd zag je er toch echt minstens 2 missen !!

boris op zondag 4 maart 2007
heey ilva ik je bent togg voor east..?? ben je overgelopen naar west want je had rood haar bij de training en west is rood!! dus ben je voor west nu

Ilva op maandag 5 maart 2007
Haha mocht je willen! Haarkleur heeft niks te maken met voor wie je bent...anders zou jij ook rood haar moeten hebben! en ik ben het er al aan t uitwassen dus geen commentaar!

maaike op maandag 5 maart 2007
en trouwens west speelde in wit boris!!

Robin op dinsdag 6 maart 2007
Oh ja, gaan we nou ff slim doen maaike? West heeft de kleuren ROOD en wit... en East BLAUW en wit.... Maarja dat snap jijd enk ik niet de Generaal heeft tot u gesproken! UGH!

maaike op dinsdag 6 maart 2007
wel een beetje jammer dat je niet meer reageerd op die andere reactie.. maargoed dat kan ik ook wel begrijpen hoor

General op dinsdag 6 maart 2007
oke, 2 mis, ik had toch echt gezegd: AAN HET EINDE VAN HET SEIZOEN AL IK 200 UIT 200 GAAN SCHIETEN... is het nu al het einde van het seizoen?

boris op woensdag 7 maart 2007
neej dus maaike je bent gedist still maar (lekker robin)

maaike op woensdag 7 maart 2007
haha, okee boris, ik gun robin de tijd om te oefenen (zal hij hard nodig hebben ) en we zien wel aan het einde van het seizoen ..

boris op donderdag 8 maart 2007
hij heeft geen tijd nodig hij kan het al togg generaal?

boris op donderdag 8 maart 2007
ALLE WEST SUPPORTERS kunnen vrijeworpen schieten en hebben de tijd niet nodig om te oefenen... east supporters wel...

UGH!! op donderdag 8 maart 2007
De Generaal spreekt tot U:..................... Dat klopt helemaal mijn volgeling, ALLE west supporters, kunnen vrijeworpen schieten... logisch..

boris op zaterdag 10 maart 2007
jah

boris op zaterdag 17 maart 2007
komt het er nu op aan dat de generaal gewonnen heeft??(blijkbaar wel)

Generaal op zaterdag 17 maart 2007
Precies.... naja iedereent kent het: ''Only The STRONG Survive''!!

Generaal op zaterdag 17 maart 2007
En hieruit blijkt maar weer dat West toch echt de sterkste is...

boris op zondag 18 maart 2007
jah duss volgend jaar zijn we allemaal west supporters(word dan nog leuker dan eerst)

jonathan op woensdag 18 april 2007
nou jongens ik ben van the jump uit noordwijkerhout ik vind dat julie wel een chille site hebben.he laters

general op woensdag 18 april 2007
Mooi om te weten jonathan

boris#8 op zaterdag 21 april 2007
thx jonathan jij bent zkkr ook voor westkanT

maaike op zaterdag 21 april 2007
hahaha, ga je nou zelfs al fans zoeken van andere clubs !! het moet niet gekker worden !!

boris#8 op zondag 22 april 2007
ik zoek ze niet ik vraag of ze er voor zijn logisch dat een west suppoter met 100 man op de bank wil zitten dan eeen easter in zijn eentje

maaike op dinsdag 24 april 2007
nou in mijn eentje.. het waren er toch wel zeker 10 !


0
1
2
3
4
5
6
7