Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zondag 11 februari 2007

Dames onder 20 winnen van onsportief Jumpers

Redelijk gespannen werd aan de wedstrijd tegen HBV Jumpers begonnen. Uit berichten op de site van Blue Drakes bleek dat de wedstrijd tussen hen en Jumpers vorige week vroegtijdig was beŽindigd wegens scheldkanonnades en ruw spel. Vooraf was al even overleg geweest tussen de coaches en de intentie was er een sportieve en leuke wedstrijd van te maken.
Helaas lukte dat niet omdat het team van Jumpers technisch niet sterk was en ruw speelde (in de rug duwen bij een lay-up). Ook waren er diverse momenten waarop BVL-spelers en scheidsrechters werden uitgescholden. Gelukkig werd hiertegen door scheidsrechters Ronald vd Meel en Jefferson de Man direct opgetreden, ze hielden het spel goed in de hand. Ook de coach van Jumpers deed zijn uiterste best om zijn team in het gareel te houden.
Het werd daardoor toch nog een beetje een wedstrijd. Duidelijk was dat BVL het spel niet kon maken. Er werd te langzaam gespeeld, onnodig gedribbeld en er was veel onnodig balverlies. Op de momenten waarop men het overzicht behield waren er ook weer een paar prachtig uitgespeelde aanvallen te zien. Ilva speelde een prima wedstrijd. Ze hield door goed en strak te verdedigen de beste speler van Den Haag in toom. Ook liep ze een aantal keer goed door in de bucket waardoor ze scoorde of een vrije worp kreeg. Ook Sigrid was deze wedstrijd op dreef, ze scoorde makkelijk en van afstand. Linn scoorde een mooie driepunter! Het team hield zich in deze wedstrijd kranig en liet zich niet provoceren, het samenspel zal meer aandacht moeten krijgen. Als dat ze lukt is een hoge klassering niet uitgesloten. Eindstand 84-27

Scores: Renske 6, Sigrid 12 (1p), Carola 18, Linn 7, Anne 4 (2p), Robin 7, Ilva 7, Kirsten 5 (4p), Maaike 19 (3p)


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

maaike op zondag 11 februari 2007
heej meiden!! gelukkig hebben we wel gewonnen ook al was het geen leuke wedstrijd! maar volgende keer gewoon een leuke wedstrijd, en natuurlijk weer winnen!!

Iris op maandag 12 februari 2007
Heey meiden!! Goed dat jullie de wedstrijd toch hebben uitgespeeld, gelukkig is het niet zo gelopen als bij ons..!!! Het was bij ons echt geen leuke wedstrijd in ieder geval... Groetjes Iris,, ( Broeckland Lions )

Faye op dinsdag 13 februari 2007
Hey meiden, gefeliciteerd met jullie winst.. Gelukkig hielden jullie het wel vol tot het einde tegen de JUmpers, Bij ons duurde het 7 minuten (zie verslag op www.broecklandlions.nl veldslag in DenHaag).. Groetjes Faye

Aniek op dinsdag 13 februari 2007
Gefeliciteerd dames!! Misschien wordt dit team nog wel wat Succes met de komende wedstrijden!!

maaike op woensdag 14 februari 2007
heej broecklands! wat leuk dat jullie ook reageren. we hopen dat het als wij daar spelen niet zo uit de hand loopt, jullie nog sterkte dit seizoen!

mo op donderdag 15 februari 2007
Goed gedaan meiden. Als ik kan kom ik graag weer eens naar een thuiswedstrijd kijken.

Dafne op woensdag 7 maart 2007
Nou wij - blue drakes - hebben inmiddels ook de haagse dames over ons heen gekregen en ook bij ons was dat idd geen lolletje! Maar goed dat jullie (wij ook trouwens) van ze gewonnen hebben!

aafke op woensdag 7 maart 2007
lees net, na aanraden van een van mijn speelsters, over het genante optreden van die meiden uit het Haagse. Ik kon ivm met een vakantie de meiden van blue drakes niet coachen maar gelukkig hebben ze zich kunnen inhouden en door terug te vallen op kwalitatief beter spel hebben we ook nog een "ruime" uitoverwinning op zak. Ben benieuwd hoe we thuis tegen ze spelen en of bij ons de scheidsrechters wel grip op die meiden krijgen. (Dat laatste verwacht ik wel trouwens) Ben benieuwd om zelf die meiden te zien spelen. De beste manier om ze het zwijgen op te leggen lijkt mij nog steeds sportieve revanche door met winst en opgeheven hoofd het veld te verlaten.

Gast op maandag 26 maart 2007
Bij Jumpers is het blijkbaar normaal dat er in de rug wordt geduwd in de layup. Afgelopen zaterdag is er iemand van Lokomotief JU18 behoorlijk geblesseerd geraakt nadat hij een duw in de rug kreeg. De dader werd gelukkig wel met een "D" bestraft, maar dat dit soort overtredingen nog gemaakt worden is eigenlijk al te belachelijk voor woorden.

Selcan op zaterdag 7 april 2007
Hallo allemaal, ik ben een meisje uit de Jumpers en mijn spelers nummer is 9, dus jullie kunnen mij altijd herkennen, ik wou even iets kwijt beter gezegd een aantal dingen.. Ten eerste wil ik zeggen dat er bij ons in het spel wordt er bijna nooit in de rug geduwd.. En als het gebeurd, gebeurd het perongeluk.. Als dit echt zo is zeggen jullie mij welke nummer en spreek ik die persoon aan.. Maar ik denk dat jullie echt heel erg aan het overdrijven zijn omdat jullie het gewoon niet kunnen hebben, jullie moeten het gewoon accepteren dat wij goed spelen, jullie kunnen zeggen wat jullie willen.. Onze eerste wedstryd die na 7 minuten alweer afliep, was niet ons schuld. Zouden jullie het fijn vinden als je allerlei meppen op je arm krijgt terwijl een een layup aan het lopen bent? Nou ik ben er zeker van; Niet dus! Maar goed.. Wij zijn een team met allemaal allochtonen misschien zal het daar wel aan liggen denk je niet? Dat was mijn verhaal dat wou ik even kwijt..


0
1
2
3
4
5
6
7