Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

dinsdag 3 april 2007

BVL-wedstrijdtenue

Het huidige BVL-tenue is slecht leverbaar. Het bestuur vindt deze situatie uiteraard onaanvaardbaar en is op zoek gegaan naar alternatieven.
Belangrijke uitgangspunten:
- kwaliteit
- kleur rood
- bedrukking met logo (in 4-kleuren)
- spelersnummer (op de voorzijde en achterzijde)
- “BV LEIDERDORP” op de rug
- optie voor bedrukking met sponsornaam
- snelle levering
- model langdurig beschikbaar (dus niet elke 3 jaar een ander model
- redelijke prijsstelling
- evt. ook bijpassende trainingspakken en/of shootingshirts leverbaar

Ons huidige merk (Converse) kan ons weinig tot niets garanderen. Nadeel is ook dat zij niet zelf rechtstreeks leveren, er zal altijd een detaillist tussen zitten die voor de bedrukking en de aflevering moet zorgdragen. Het zelfde probleem doet zich ook bij een hoop andere merken voor. We hebben met vrijwel alle denkbare merken en leveranciers contact gehad.

Uiteindelijk heeft het bestuur besloten om te kiezen voor het merk “Panzeri”. Panzeri is Italiaans en gespecialiseerd in teamkleding voor zaalsporten. Vele Europese topvolleybal, -basketbal en -handbalteams spelen in kleding van Panzeri. Het merk wordt in Nederland vertegenwoordigd door “Dynamic- Sportswear”. Dynamic-Sportswear doet de bedrukking zelf (evt. ook van sponsoruitingen) en wordt ook onze directe leverancier. Het bestuur vindt dat een groot voordeel, we zijn niet meer afhankelijk van tussenpersonen. Panzeri (en Dynamic-Sportswear) garanderen dat het nieuwe BVL-tenue minimaal 15 jaar leverbaar zal zijn, zonder veranderingen van kleur, stijl etc.
De afgelopen weken hebben we tijdens de training een monster van het nieuwe tenue laten dragen door een aantal leden. Ze zijn allemaal enthousiast. De stof voelt lekker aan, neemt transpiratie goed op, is niet zwaar en heeft een goede (Italiaanse) pasvorm waardoor het modern toont. Het dames/meisjes tenue is hetzelfde als het heren tenue. Dat is mogelijk door de vorm van de hals (een V-vorm i.p.v. een ronde-vorm). Op dit moment spelen al twee teams in het nieuwe tenue. U14-1 jongens en U14-1 meisjes. Zij spelen in een tenue dat beschikbaar is gesteld door een aantal sponsors.

Een heel belangrijk aspect is natuurlijk de prijs. Welnu, een compleet tenue, incl. 4-kleuren bedrukking van Wolves-logo, nummers (ook op de short), en “BV Leiderdorp op de rug, gaat € 50,- kosten. Dat is beslist niet duur, zeker gezien de goede kwaliteit die Panzeri levert.


Hoe gaan we het nieuwe tenue invoeren?
Om wedstrijden te kunnen spelen, heb je een officieel BVL-tenue nodig. Het nieuwe tenue is dan ook vanaf heden leverbaar en te bestellen. Op de a.s. algemene ledenvergadering in juni wil het bestuur voorstellen om het komende seizoen als overgangsjaar te bestempelen. Vanaf het seizoen 2008 - 2009 wordt het nieuwe tenue dan verplicht.

Bestellen
Heb je nog geen tenue, of wil je direct in het nieuwe tenue spelen, dan kun je het tenue bestellen bij Johan Anker van de WMS-commissie. Stuur een mailtje naar johananker@wanadoo.nl voor een afspraak. Minimaal twee keer per maand zal hij in de hal aanwezig zijn om bestellingen te noteren. Om dat vlekkeloos te laten verlopen, heeft het bestuur samen met de leverancier een bestelformulier ontwikkeld. Dat formulier vul je samen met Johan Anker in. Belangrijk is natuurlijk de maat. Welnu, we hebben een paar pasmodellen om je maat vast te stellen. Natuurijk krijg je ook een spelersnummer toegewezen (soms kun je er één kiezen). Als de bestelling compleet is, en je de betaling hebt voldaan, krijg je binnen drie weken je nieuwe tenue.

Een bijpassend trainingspak of shootingshirt is ook te bestellen.
Beide zijn bedrukt met het Wolves-logo en “BV LEIDERDORP” op de rug. Bovendien kun je je spelersnummer mee laten drukken. Een compleet trainingspak komt op € 120,-. Wil je alleen een shootingshirt (zonder rits), dan komt deze op € 49,50.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

jeroen op dinsdag 3 april 2007
ik vind de tenues heel mooi en ga ook het traininingspak kopen want dat past er bij

#5Lotte op dinsdag 3 april 2007
De nieuwe tenues zijn onwijs mooi!! echt cool dat we nieuwe hebben!!! Lotte

BastianO #8 (ben weer terug ja ;)) op zaterdag 7 april 2007
Houd iedereen gewoon z'n eigen nummer ?!

boris#8 op zondag 8 april 2007
neej je mag zelf kiezen tussen de 4 wn de nummers 15

the King op donderdag 19 april 2007
Deze nieuwe jersey's zijn wel erg mooi, of "masterlijk" zoals de "jeugd" tegenwoordig zegt. Haha, ik heb nog steeds mijn jersey die wij hadden in 2000 en toen de nieuwe die wij kregen in 2002. Dit is wel een vooruitgang!!! Nou maar hopen dat dit de kansen om te winnen een beetje verhoogt

Davy DE ECHTE King op woensdag 9 september 2009
Iedereen moet gewoon het nieuwe tenuetje aanschaffen. Ook de heren (die blijken niet van het oude tenuetje afstand te kunnen nemen )

lekkerding op zondag 4 april 2010
nee bloot gewoon


0
1
2
3
4
5
6
7