Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zaterdag 12 mei 2007

Dames 1 Rayon kampioen!!Vrijdag 11 mei is het Dames 1 opnieuw gelukt om kampioen van het Rayon West te worden. Nadat in de halve finale twee keer eenvoudig was gewonnen van Jumpers (44-62 en 59-47) moest het nu in sporthal Sterrenburg in Dordrecht echt gebeuren tegen Shooters uit Spakenburg. Evenals Shooters, beschikt ook BVL over een aantal ex-eredivisiespeelsters en zij maakten in het finale dan ook net het verschil in de teams. Voor de tweede achtereenvolgende keer (vorig jaar werden de dames ook al kampioen van het rayon West) mag het team van coach Hans van Egmond zich kampioen van het Rayon West noemen. Meiden super en gefeliciteerd!

(verslag van de wedstrijd volgt z.s.m.)


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

maaike op zaterdag 12 mei 2007
gefeliciteerd dames!!!

== op zondag 13 mei 2007
op dezelfde tijd had een ander team ook een wedstrijd...

*_* op zondag 13 mei 2007
jah en die was leuker om te bekijken dan die van jullie denk ikmensen kijken meer naar jongeren teams zoals under 16 jongens meisjes en under 14 jongens en meisje niet naar damens en heren 1

tegenstander DS1 op maandag 14 mei 2007
Allereerst nog gefeliciteerd met het kampioenschap. Afgelopen vrijdag hebben wij tegen jullie in de finale gespeeld. Aan het einde van de wedstrijd hebben we een grote groepsfoto gemaakt. Zouden jullie deze op de site willen zetten? Alvast bedankt

mariska op maandag 14 mei 2007
lieve allemaal Allemaal bedankt voor de felicitaties! Ik wil me eigenlijk niet in dit heen en weer gelul mengen, maar dit is vrij onleiderdorps. Ik ben nog steeds trots op alle teams van "ons cluppie" en ben iedereen erg dankbaar die zoveel vrije tijd steekt in de vereniging!

Michael op maandag 14 mei 2007
Dames gefeliciteerd. Ik zal het aan Leen doorgeven. Die zal jullie waarschijnlijk uitgebreid persoonlijk feliciteren!

Simone van Meurs, ECHT van DS1 op woensdag 16 mei 2007
Bedankt voor alle felicitaties! Bij deze wil ik iedereen melden dat echt NIEMAND van Ds1 bovenstaand berichtje heeft geplaatst op de site! Iemand anders (WIE?) heeft namens ons dit vervelende berichtje over het bestuur op de site gezet. We vinden dit heel vervelend, omdat wij juist zo blij zijn dat ons cluppie dankzij alle vrijwilligers kan blijven bestaan! Tot ziens allemaal op de clubdag!

tegenstander op donderdag 17 mei 2007
Komt die groepsfoto nog op de site? Alvast bedankt

tegenstander op zaterdag 19 mei 2007
Dank je wel voor de foto. Hij is echt super


0
1
2
3
4
5
6
7