Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zondag 13 mei 2007

Selectietrainingen Ben Ponsioen

We zijn zeer tevreden over de selectietrainingen van dinsdag 8 en donderdag 10 mei. De opkomst (28 spelers!!!) was groter dan verwacht en, niet onbelangrijk, de kwaliteit was heel behoorlijk. Qua leeftijd zaten er nogal wat verschillen in de groep waardoor we na afloop hebben besloten om een mix te maken van oudere en jongere spelers. De jongeren kunnen zich optrekken aan de ouderen en in de toekomst de kern worden van de groep. We willen dus een “leerschool” creëren waar we in de toekomst mee verder kunnen en willen. Verder gaan we dit soort open trainingen (specialisatie guard-forward-center) ook gedurende het seizoen organiseren. Daarom hebben we ook besloten de nieuwe bolwerkselectie (Rijnland) dit jaar te gaan inschrijven in de (combi) rayoncompetitie U20. We zijn er van overtuigd dat we met de geselecteerde groep geen gek figuur zullen slaan in de genoemde competitie. Het is de bedoeling dat de groep 4 keer in de week gaat trainen. Twee keer in Leiderdorp en twee keer in Alphen. De wedstrijden worden in Leiderdorp gespeeld. Hieronder staat een lijst met namen die we geselecteerd hebben. Staat je naam erbij, en wil je graag deel gaan uitmaken van de selectie mail dan voor 15 mei je antwoord naar Paul Crama (paul.crama@planet.nl). Natuurlijk is het ook netjes als je even meldt dat je geen gebruik wilt maken van je selectie.
Voor de duidelijkheid willen we nogmaals benadrukken, dat indien je kiest voor een Bolwerk team (in dit geval Rijnland) JE OOK NOG KUNT BLIJVEN SPELEN IN JE OUDE CLUB. Het spelen in een bolwerk, geeft recht op een dubbele licentie!!
De eerstvolgende selectie training is dinsdag 22 Mei 19.30 uur in de Bloemerd; we willen dan individueel met jou afspraken maken over jouw situatie. (club, school, POP) Ook in juni zullen er nog een aantal (open) trainingen georganiseerd worden.

Geselecteerd zijn:
Sven Bergsma, Tomas Breel, Matthijs Kallenberg, Timo van der Keijl, Tim Kortekaas, Guido Kromhout, Jeroen Kruit, Sebastiaan Lucic, Robin Lovink, Jasper Matthijssen, Kevin Pinedo, Glenn Schijf, Raymond Schijf, Kawai Tam, Edwin v.d. Werf, Derk van Werkhoven en Rutger Wijnbelt.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Robin op zondag 13 mei 2007
4x :O? das wel chill

tony op zondag 13 mei 2007
nou glenn veel suc6 met je nieuwe team volgend seisoen groetjes je oude teamgenoot

Pablo op zondag 13 mei 2007
Lekkr Derk & Glenn.. Veel plezier..!

lol op maandag 14 mei 2007
derk is togg die langee van katwijk??

Googlegod. op maandag 14 mei 2007
http://www.bvlely.nl/uploaded_files/060120%20BvLelyU6-1002.JPG Derk

== op dinsdag 15 mei 2007
charmante foto

chloe lefeber op woensdag 9 januari 2008
sven is echt geil geil

appelhof op zondag 13 juli 2008
derk je ben well facking lang met je hoofd


0
1
2
3
4
5
6
7