Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zondag 17 juni 2007

NK-U14 groot succesHet Nederlands kampioenschap basketbal voor teams jonger dan 14 jaar was afgelopen weekend één groot feest. De Bloemerdhal zat helemaal vol. Nog nooit is er zo veel publiek in de sporthal gesignaleerd. We hadden ons vooraf voorgenomen om niet alleen zorg te dragen voor een strakke organisatie, ook aan sfeer mocht het op het toernooi niet ontbreken. Nou dat is gelukt! Herhaaldelijk kregen we complimenten van de basketbalbond en de deelnemende teams. Niet alleen om de organisatie op het veld, ook de organisatie er omheen (catering, ehbo etc.) viel zeer in de smaak.
We feliciteren via deze weg nogmaals Mosquito's (Amsterdam) voor het behaalde kampioenschap bij de jongens en natuurlijk onze bolwerkpartner Lokomotief (Rijswijk) voor het kampioenschap bij de meisjes. Door het (niet onbelangrijk) meespelen van Kirsten Siera en Willemijn Kallenberg heeft het kampioenschap ook een BVL-tintje!
Het bestuur wil iedereen bedanken die hard heeft meegewerkt aan het welslagen van dit toernooi, in het bijzonder Ton Kallenberg die namens BVL het initiatief heeft genomen om het te organiseren. Volgend jaar weer?
(Er wordt gefluisterd ... .)


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

fan op maandag 18 juni 2007
ik moet toch zeggen dat ik het frustrerend vind dat hoewel door onze 2 meiden de titel is binnen gehaald, maar dat de titel toch naar een andere vereniging gaat. allemaal leuk en aardig dat bolwerk gedoe, maar de eer gaat naar de verkeerde vereniging. kirsten en willemijn, jullie zijn klasse spelers, maar straks weet niemand meer dat dit door jullie mogelijk was.

fan2 op maandag 18 juni 2007
is het mogelijk dat er in leiderdorp ook een trofee komt? het aandeel van leiderdorp is groter dan loko. zonder leiderdorp waren we niet zo ver gekomen.

ton kallenberg op maandag 18 juni 2007
Beste Fan(s), Ik vind jullie reactie erg flauw. Het zijn geen twee meiden die de titel hebben binnengehaald. Het is de prestatie van een (bolwerk)team, waarbij de titel nooit zou zijn binnengehaald zonder de bijdrage van iedereen die betrokken is bij dit team. Dat het team onder de naam van Lokomotief speelt, is volstrekt irrelevant. Loko was zonder Leiderdorp misschien geen kampioen geworden, maar zonder Loko hadden in ieder geval deze speelsters nooit van dit succes kunnen proeven. Kortom: voor mij is dit het ultieme bewijs hoe je door SAMENWERKING heel ver kunt komen. Wij kunnen met zijn ALLEN trots zijn op dit resultaat. Dan nog wat andere reacties: (1) reageer - ook bij kritiek - gewoon even met je eigen naam, en (2) we kunnen een foto plaatsen van de trofee, maar de echte trofee zit "tussen onze oren"

.:. op dinsdag 19 juni 2007
volkomen met ton eens TEAMWORK FAN(S)!!

grasshopper op donderdag 21 juni 2007
Tja, dat LOKO kampioen is geworden is ook te danken aan het presteren van grasshoppers vorig jaar. Hierdoor konden er twee twee teams afgevaardigd worden naar de NK. LOKO gefeliciteerd en Leidendorp: jullie komen er wel..


0
1
2
3
4
5
6
7