Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

maandag 1 oktober 2007

U12-1 wint zijn eerste wedstrijd

BV Voorburg U12-1 was de eerste tegenstander waar de U12-1 spelers zich aan konden meten. De ploeg uit Voorburg speelde vorig jaar ook al als U12-2 en was fysiek iets groter en sterker. De spelers van BVL U12-1 waren op Mady na vorig jaar nog U10 spelers en dus was het even afwachten hoe zij het vandaag zouden gaan doen. In het nieuwe shirt van de sponsor No-No (een kinderkleding-merk ) zagen we er in ieder geval strak uit !Het eerste kwart had BVL moeite met de snelle uitvallen van Voorburg; de full-court press werkte niet zoals die zou moeten werken en steeds gingen er Voorburg spelers vandoor en werd er slecht verdedigd. De omzetting na de half-court verdediging werkte een stuk beter en de eerste kwart sloten we af met een achterstand van 4 punten (12-8) De tweede kwart ging een stuk beter. Vincent en Jeroen gingen scoren en we liepen uiteindelijk een puntje in maar stonden nog wel achter: ruststand was 22-19 voor Voorburg. In de derde kwart ging het gelijk op; in deze periode scoorden Mathijs en Jeroen. Eliah ging dapper mee in de strijd en in deze periode werden er 14 punten gescoord door BVL maar dus ook door Voorburg. Dus nog steeds drie punten verschil ! Het vierde kwart bracht het verschil ; er werd strakker verdedigd door Evelien die trouwens pas in de vierde periode tot scoren kwam. Voorburg kreeg de bal er niet meer in en Mathijs had een goede dag, Olivier gaat steeds beter meedraaien. We wonnen uiteindelijk met 4 punten verschil en de eindstand was 42 – tegen 46 (eigenlijk 48 want ik zag bij thuiskomst nog een telfout op het formulier) U12-1 : goed gedaan maar nog wel beter gaan verdedigen !!

Score’s BVL: Mady 8 punten, Burhan 4 punten, Evelien 4 punten, Jeroen 11 punten, Mathijs 14 punten en Vincent 7 punten


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

TC Paul op maandag 1 oktober 2007
Mooi, een spannende wedstrijd winnen! Glenn je bent een aanwinst in ons trainerskorps! Ramon, dit zijn de BVL- talenten voor de komende jaren! Team U12-1, geen NO...NO, maar Yes...Yes...! Ik ga jullie iedere wedstrijd volgen!

Glenn op maandag 1 oktober 2007
gefeliciteerd met de eerste overwinning. ik heb zaterdag ook gewonnen met 12 punten van haaglande! zaterdag hebben jullie een moeilijke wedstrijd grasshoppers die spelen fullcoart dus jullie weten wat er te doen staat. ik zie jullie woensdag op training.

Wichard op maandag 1 oktober 2007
Glenn, ik weet dat je fanatiek bent maar woensdag is het 3 oktober dus geen training ! Haring en wittebrood is trouwens wel een goede voorbereiding op de wedstrijd van zaterdag tegen de Grasshoppers

Glenn op dinsdag 2 oktober 2007
ik met me eigen team trainen anders gewoon door op 3oktober. maarja dat maakt niet uit dan zie ik jullie allemaal vrijdag weer.

tony op dinsdag 2 oktober 2007
wie is die stoere gast helemaal links dan??

tony op dinsdag 2 oktober 2007
donderdag 8 uur in cleinduin topwedstrijd be there

mo op dinsdag 2 oktober 2007
Goed gedaan jongens (en meisjes), de eerste winst is binnen. Ga zo door!!!

Peterfey op donderdag 4 oktober 2007
Ook namens de komende tegenstander van harte gefeliciteerd, maar zaterdag wacht een zware wedstrijd tegen Grasshoppers Ju12-1. Tevens lokomotief zien spelen tegen onze katwijkse meiden en beide teams zijn zeer sterk en absoluut favoriet voor het herfst kampioenschap.


0
1
2
3
4
5
6
7