Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

zondag 21 oktober 2007

JU16-1 weer “net niet”, (86 – 92) na verlenging

Zaterdag in de Bloemerdhal tegen Hoofddorp domineerden we zeker 90% van de wedstrijd. In de 8ste minuut van het vierde kwart stonden we nog met 76 – 74 voor. Hoofddorp drong aan. Speelde “alles of niets”. Dat hoort in zo’n situatie. Met nog minder dan 20 seconden te spelen, kwam Hoofddorp zelfs voor, 76 – 78. Nog 0,7 sec. op de klok, vrije worpen voor BVL. Allebei mis, … rebound, en een score… 78 – 78 en dus een verlenging.
In de verlenging waren we “op”. De energie was eruit. We hadden nog slechts 5 spelers over. De overige (drie) zaten met 5 fouten “vast “ op de bank. Natuurlijk bleven we knokken, maar knokken alleen is niet voldoende in de basketbalsport. Concentratie, overzicht en vooral de precisie wordt minder als de vermoeidheid de overhand gaat krijgen. Wij scoorden nog 8 punten, Hoofddorp 14.
Even was er de teleurstelling, natuurlijk. Maar toen ook het besef dat we toch ook weer iets hadden gewonnen. We gaan de laatste weken steeds beter spelen. Niet alleen verdedigend, ook aanvallend. Het spel op de kop van de bucket komt nu op gang. Er werd met overleg gespeeld. De lijnen worden duidelijker en nog belangrijker, de lijnen worden gezocht.
Tenminste één speler stond zondagochtend alweer onder de basket. Schieten…, trainen voor de volgende keer. Dan lukt het wél en staat er hopelijk niet “net niet”.

Scores: Vincent Antes 6, Tomas Breel 25, Esteban Alba Camargo 12, Boris Crama 23, Raoul Koopmans 8, Jeroen Vos 8, Michiel van Zwieten 4.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

mo op zondag 21 oktober 2007
Heerlijke, spannende wedstrijd jongens, zo zie ik jullie graag tekeergaan. Ben trots op jullie. Volgende week UBall uit, gaat helemaal goedkomen, als jullie er zelf in geloven, doen wij als ouders de rest...

J op zondag 21 oktober 2007
Jeuzes wat een game, ik #13 ging vind ik persoonlijk wel lkkr scorend en reboundend, maar toen hebbe die foktop scheidsen de hele game verpest, ook aan jullie kant vond ik, en aan de opmerkinge van #10 was hij 't met me eens. al vond ik de tafel o0k niiet egt 0plette, zitte gew0on een salade te eten en d-r braces aan te d0en tijdens de game niet egt zoals het h0ort vind iiCk

Tom op zondag 21 oktober 2007
eindelijk een echt goed spannende wedstrijd. Dit keer vond ik de reffs wel erg slecht. OP het begin werd voor ieder zuchtje gefloten en op het einde waren ze volgens mij hun fluitje kwijt. Jammer dat de wedstrijd moest eindigen met zo veel belangrijke spelers op de bank. Maar gelukkig zegeviert HOOFDDORP HOOFDDORP BV HOOFDDORP

Oma Bergman op maandag 22 oktober 2007
Jongens wat hebben wij genoten van deze spannende wedstrijd. Het was wederom "net niet.." maar er was wel een verlenging nodig om de tegenpartij te laten winnen. Ga zo door.


0
1
2
3
4
5
6
7