Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

dinsdag 22 januari 2008

Bisschoppenconferentie in Rome geslaagd

Afgelopen dagen heeft een delegatie van het Heren Recreantenteam Rome onveilig gemaakt. Men was onder het mom van een bisschoppenconferentie op bezoek bij basketbaalmaat Rico, die een half jaar in Rome verblijft voor een geheime NAVO missie.

De dresscode leidde tot een gemakkelijke herkenning op vliegveld Ciampino, waarna de mannen zich onder het roepen van "Uomini Andiamo!" in snelle bolides verplaatsten naar het centrum van Rome. Hier werd direct begonnen met het testen van de Italiaanse drank en het eten. Later die nacht was men evenwel niet te beroerd om op het Pietersplein de Paus in slaap te zingen. De volgende dagen waren enerverend, vermoeiend en vol culturele indrukken. Samengevat door het langste lid met "overal waar je een hoek om slaat kom je ouwe troep tegen"
Hoogtepunt van het bezoek was de Pauselijke zege op zondagochtend, die er voor zorgt dat er weer een heel jaar verkwikt kan worden gebasketbald.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Piet op dinsdag 22 januari 2008
Toch mooi dat we van die Paus gewonnen hebben.

mo op dinsdag 22 januari 2008
Hoezo gewonnen???

Michael op dinsdag 22 januari 2008
Wie is die man in het midden?

Jeff op woensdag 23 januari 2008
Ik had ze gezien voor een terreurgroep.. en dan zingen ze "met z'n aaaallen zingen wij gaan lekker de cel in, met z'n aaallen" ow ja ook nog "schenk maar limonade, ja met z'n aaalen"... hoop dat jullie het gezellig hebben gahad...

Bert op woensdag 23 januari 2008
Die Jeff heeft meer gezopen dan wij ...

Ramon op woensdag 23 januari 2008
Kan nooit meer dan de "Bergendalsskies" van Chris zijn geweest ....


0
1
2
3
4
5
6
7