Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

maandag 13 oktober 2008

BVL U 10 verrast met eerste overwinning!!!

Met weer verreweg het jongste team in de competitie hadden de coaches de hoop om dit jaar leuke wedstrijden te spelen. Vorig jaar werd immers alles verloren en dit jaar hadden we tot nu toe enkel nog een periode weten te winnen, maar nog geen wedstrijd. Tegenstander vandaag was Green Eagles U10 uit Maassluis. De jongens en meiden hadden er zin in. De meeste hadden gisteravond genoten van een spectaculaire wedstrijd van Wereldtickets.nl en wilden vandaag wel laten zien dat zij ook een potje kunnen basketballen!!!

De eerste periode was het nog even lastig. Green Eagles had het betere van het spel, ondanks het harde werken in de verdediging. Deze periode werd verloren met 3-13. De tweede periode werd er niet alleen goed verdedigd, maar ook in de aanval klopte het beter. Door goed te passen en door ook goede lay-ups te lopen werd de achterstand verkleind. De tweede periode werd gewonnen met 9-5. De ruststand was 12-18. En toen gebeurde het!!!! In de 2e helft werd er echt fantastisch gespeeld. Mooie aanvallen werden afgewisseld met ook nog hard werken in de verdediging. De stand na het 3e kwart 22-22. Er waren nu toch echt mogelijkheden om te winnen!!! Als een stel tijgers gingen ze laatste periode van start. De tegenstander kreeg gewoon bijna geen kans om over de middellijn te komen. Als een echt team werd er overgespeeld en zowel de lay-ups als schoten gingen erin. Na een jaar hard trainen was het resultaat daar: 39-28 CHAMPAGNE!!! (of patatjes). Wat een fantastische prestatie!!! Echt verdient!!!

Onwijs gefeliciteerd U10!!!


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Ilya bakker op maandag 13 oktober 2008
Wat een spannende wedstrijd was het gisteren. In het begin was het nog even zoeken maar inderdaad na de 2e periode was de inzet van alle spelertjes dan ook zeer goed waardoor ze verdienstelijk gewonnen hebben. We hebben genoten en in spanning gezeten. VAN HARTE GEFELICITEERD MET DE 1e OVERWINNING DIT JAAR.

marcel en nancy op maandag 13 oktober 2008
Eindelijk, heerlijk om naar te kijken. Gefeliciteerd allemaal!!!

Audrey Koopmans op maandag 13 oktober 2008
Gefeliciteerd jongens en meiden met jullie moooie overwinning. Jullie zijn echte kanjers! We hebben echt genoten van jullie wedstrijd.

maaike op maandag 13 oktober 2008
Ik ben trots op jullie jongens!! supergoed! volgende keer gewoon weer!!

Shirley&Wilbert op maandag 13 oktober 2008
Goed gespeeld. Gefeliciteerd hoor. We komen snel weer eens kijken naar jullie.

karin op dinsdag 14 oktober 2008
Ramon is nog maar net lid maar ik vond het geweldig om naar te kijken.Je zag die kinderen groeien bij elk gejuich van de tribune als er weer gescoord was. Toppie gedaan jongens en meiden!

Loman op woensdag 15 oktober 2008
Waar een simpele coachwisseling al niet toe kan leiden. Ik ben stinkend jaloers.

Rinus op donderdag 16 oktober 2008
De jeugd komt er aan stormen!!!Gefeliciteerd. Zaterdag spelen de Wereldtickets.nl Dames om 20.00 uur komen jullie ze weer aanmoedigen? Als jullie komen zorgen wij ervoor dat Jeanna en Vanessa ook jullie team eens komen aanmoedigen.


0
1
2
3
4
5
6
7