Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

donderdag 16 oktober 2008

U komt zaterdag toch ook...??? (deel 2).

Het was afgelopen zaterdagavond in veel opzichten geweldig, bij de eerste thuiswedstrijd van dames 1 in de eredivisie. Er werd, na een matige beginfase, zeer acceptabel gebasketbald. Verder zag het interieur van de hal er keurig aangekleed uit en muziek, dansers en enthousiaste jongste jeugdleden zorgden voor een prettige omlijsting. En, eigenlijk het allerbelangrijkste; er was een grandioze hoeveelheid publiek op het duel afgekomen. Dit terwijl er op tv een wedstrijd van Oranje werd uitgezonden.

Het geheel smaakt uiteraard naar meer en zaterdag is het opnieuw zover. De organisatie hoopt dat wederom een aanzienlijk deel van de BVL-leden en aanhang komt kijken. Als de voortekenen niet bedriegen, is er deze keer zelfs een behoorlijke kans op de eerste winst van het seizoen. Daarom hierbij het herhaalde verzoek: kom aanmoedigen. Dit keer ontbreken de dansertjes tussen de kwarten door en worden de speelsters en spelers van U-10 en U-12 niet apart uitgenodigd. Daar staat tegenover dat Wereldtickets.nl komende donderdag, midden in de herfstvakantie, opnieuw in eigen hal spelen. Daar kunnen we dan een jeugdavond van maken. Met zelfgemaakte spandoeken, bijvoorbeeld. Want door een goede sfeer gaat het team ook welhaast automatisch goed presteren.
Tot zaterdag Ún tot donderdag.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Ria op zondag 19 oktober 2008
De eerste punten: gefeliciteerd! Jullie hielden de spanning er goed in...

benlot op zondag 19 oktober 2008
Van harte Dames!!! Was weer erg leuk om te zien. Leuk dat er toch behoorlijk wat jeugd aanwezig was. Hoop dat dit een voorbode is op meer ..... Succes donderdag!!! We zullen er weer bij zijn!!!


0
1
2
3
4
5
6
7