Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

maandag 20 oktober 2008

Jeugdvoorstelling door Wereldtickets.nl

Wereldtickets.nl geeft komende donderdag een matineevoorstelling. Nou ja matinee, de wedstrijd van ons eerste vrouwenteam tegen Groningen begint om 20 uur. Maar aangezien het herfstvakantie is, mogen BVL-jeugdleden voor deze gelegenheid vast wel iets later naar bed. En niet alleen jeugdleden zien we graag komen. Zusjes, broertjes, neefje, nichtjes, klasgenootjes, buurkinderen: allemaal zijn ze welkom. En het liefst in het rood.
Achter een van de baskets wordt een speciale jeugdhoek geformeerd waar ze zelfgemaakte spandoeken mogen ophangen. Kortom, knutselen en kliederen de komende dagen. Een deskundige jury kiest de leukste uit en de winnaar krijgt in ieder geval een rood wereldtickets.nl-shirt met de handtekeningen van de speelsters daarop.
Toeters, ratels, fluitjes of fietsbellen, alles wat lawaai kan maken mag vervolgens ook worden ingezet tijdens de wedstrijd. Op naar de tweede zege.
Tot donderdagavond.

PS: Uiteraard zien we ook uit naar volwassen bezoekers.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

ilya op vrijdag 24 oktober 2008
Gisteren 23-10 gekeken naar de mooie wedstrijd waarbij ze verdienstelijk hebben gewonnen. Ook waren de spelertjes van U10/U12 aanwezig om de dames (met flinke herrie) aan te moedigen. Nu hopen dat de dames wat zeer gewaardeerd zal worden door U10/U12 (en hun ouders) bij hun volgende thuiswedstrijd ook komen aanmoedigen. hopelijk wordt er voor hun ook een hoekje gemaakt waarbij ze hun gemaakte spandoeken ook kunnen tentoonstellen zodat ze eventueel ook een T-shirt kunnen winnen met de namen van de spelers van jong bvl. Gefeliciteerd met de gewonnen wedstrijd.


0
1
2
3
4
5
6
7