Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

dinsdag 16 december 2008

Nieuwjaarstoernooi 2 januari 2009, wie helpt?

Op vrijdag 2 januari 2009 organiseert Basketball Vereniging Leiderdorp wederom het (inmiddels 10e) Nieuwjaarstoernooi voor jeugdteams in de categorieën: U10, U12 en U14. De dag start om 10.00 uur in sporthal de Bloemerd en zal tot 17.00 uur duren. Het 1e deel van het toernooi is bedoeld voor de leeftijdsgroepen U10 en U12. Het 2e deel van het toernooi is bedoeld voor de leeftijdsgroep U14. Het hoofddoel zal zijn een leuk basketbaltoernooi aan de jeugd aan te bieden.

Naast het toernooi worden er in de kantine verschillende activiteiten georganiseerd, waaraan de kinderen - aan de hand van een spelscorekaart – kunnen meedoen. Hierbij komen verschillende andere “basketball-onderwerpen” aan bod, zoals:

· basketball-triviant

· basketball-verhaal schrijven

· basketball-video op groot projectiebeeld bekijken

· basketball-kwartet spelen

· basketball-tekening maken

· basketball-rebussen oplossenJe begrijpt dat we hiervoor jullie hulp nodig hebben. We zijn opzoek naar scheidsrechters, tafelaars, activiteitenbegeleiders en ondersteuning van de organisatie zoals op- en afbouw van de zaal, standen verwerken etc.Graag horen we van je of je zin hebt om on te helpen.Reageren kan naar:

Pieter Botman - pieter.botman@gmail.com

Reinier Heruer - reinierheruer@hotmail.comWij hopen snel van je te horen!


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

Elles Tisseur en Ton Paulides op zondag 28 december 2008
Beste organisatoren, Mooi dat jullie dit initiatief nemen. Elles en ik zijn aanwezig bij de wedstrijden van onze kinderen (U10 en U142). Daar willen wij best fluiten. Succes met de organisatie. Elles Tisseur en Ton Paulides

marcel en nancy op maandag 29 december 2008
Leuk, doen hier zeker aan mee bij genoeg opkomst. Bij deze een tip; stuur via de trainers/sters een e-mail aan de ouders anders komen er niet veel opdagen van de U10 (vrees ik)


0
1
2
3
4
5
6
7