Basketball Vereniging Leiderdorp

Nieuwsartikel

maandag 26 januari 2009

Ole, ole met de u-12-2

Ja, ja. We hebben er bijna een halfjaar op moeten wachten, maar nu is het zover. De U12-2 heeft de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen. In Noordwijkerhout werd het tegen The Jump 33-45. De ontlading was direct na afloop enorm. Net zo groot als de foto daarvan slecht was. Hulde voor Maaike die dit sputterende motortje eindelijk aan de praat heeft gekregen. Tuurlijk, de drie extra krachten, Puck, Luc en Dirk (waarvan laatstgenoemde aan de U12-1 moesten worden afgestaan) maakten het verschil. Toch is het al lang geen uitzondering meer om Brian, Fine, Jaap, Jesse, Tom of Yoel verbeten hun eigen man te zien verdedigen. En Brian scoort erop los, net als Luc, Abdul, Jona (beterschap), Puck, Jesse, Fine en Amber.
Dat smaakt naar meer en het is jammer dat we de komende twee zaterdagen niet spelen. Op de foto, in het blauw, juicht de U12-2 clan. Behalve Yoel die (getroffen door het flitslicht) met zijn vingers lijkt klem te zitten tussen de ring en bord, maar daar geen schade aan overhield. Ole, ole, ole, ole, ole.


Advertentie:

Reacties op dit nieuwsbericht:

nancy op dinsdag 27 januari 2009
van harte, geweldig gedaan. En extra compliment voor amber die s 'ochtends eerst nog een andere wedstrijd speelde. Helemaal top....

Sajad op dinsdag 27 januari 2009
Zo wie is die chick die er bij zit?? Ik zou wel met haar willen daten hoor

Anoniempje(A) op dinsdag 27 januari 2009
Geloof me je zou et niet willen

Loman op dinsdag 27 januari 2009
Mag ik de grapjassen Sajad en Anoniempje erop wijzen dat dit bericht plus reacties vooral door u-12-jarigen wordt gelezen. En toevallig ken ik de vader van 'die chick', dus er zwaait wat.

brian op dinsdag 27 januari 2009
we gaan ze weer inmaaken de volgende keer!

maaike op dinsdag 27 januari 2009
hahahahaha, bedankt voor de verdediging loman! maar die sajad mag me morgen gewoon op een koffie trakteren Ik ben trots op jullie jongens! volgende keer weer, zoals brian al zei!

Sajad op dinsdag 27 januari 2009
Loman is jaloersssssss


0
1
2
3
4
5
6
7