Basketball Vereniging Leiderdorp

Over BV Leiderdorp
Sporthal 'De Bloemerd'

Routebeschrijving sporthal De Bloemerd

Eigen vervoer

Vanaf de A4 uit richting Amsterdam
Neem afslag 6 Hoogmade / Leiderdorp / Leiden Noord (paarse route)
Komend uit de richting Amsterdam aan het eind van de afrit de eerste afslag op de eerste rotonde (1/2), de tweede afslag op de tweede rotonde (3/4) (volg de borden Leiderdorp). Na de laatste rotonde buigt de weg naar rechts. Volg nu de blauwe route.

Vanaf de A4 uit richting Amsterdam
Neem afslag 6 Hoogmade / Leiderdorp / Leiden Noord (groene route).
Komend uit de richting Den Haag/Rotterdam aan het eind van de afrit de tweede afslag op de eerste rotonde (3/4), de eerste afslag op de tweede rotonde (3/4) en de tweede afslag op de derde rotonde (3/4) (volg de borden Leiderdorp). Na de laatste rotonde buigt de weg naar rechts. Volg nu de blauwe route.

Blauwe route
U zit nu op de Persant Snoepweg. U passeert Mac Donalds en het Meubelplein (aan uw linkerhand). Bij de rotonde gaat u rechtdoor, bij de verkeerslichten rechtsaf de Engelendaal op. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf, de Gallaslaan in. Halverwege en aan het einde van de Gallaslaan buigt de doorgaande weg naar links. In beide bochten gaat u echter rechtdoor. U rijdt vervolgens de brug over de Dwarswetering over, het Sportpark De Bloemerd in. Neem de eerste afslag naar rechts, na sportschool Felter en rij de parkeerplaats op. Om bij de ingang van de zaal te komen, moet men om de kantine (ronde uitbouw) heenlopen.

Openbaar vervoer:

Vanaf Leiden-station met connexxion-bus, lijn 39 of 48 richting Leiderdorp.

Uitstappen halte Heinsiuslaan, deze laan uitlopen, aan het einde hiervan links de Gallaslaan in. deze uitlopen; over de brug over de Dwarswetering. De hal ligt aan de rechterkant (achter de sportschool).


0
1
2
3
4
5
6
7