De laatste weken wordt het steeds duidelijker dat de meiden van Leiderdorp zwaar in een dip zitten. Het verlies tegen Wildcats was nog tot daar en toe maar daarna ging het steeds slechter met als dieptepunt de wedstrijd tegen TIC. Nu stond de wedstrijd tegen DAS op het progamma.
Een wedstrijd waar we vooraf van wisten dat als ze compleet zouden zijn we er een zware dobber aan zouden krijgen. De dames van DAS hadden op de vrijdag avond gespeeld dus het team van DAS zou compleet aantreden.

De wedstrijd werd in mijn ogen in de eerste 2 kwarten verloren. Zoals de
laatste tijd wel vaker, begon Leiderdorp zwak aan de wedstrijd de felheid
was niet aanwezig en aanvallend werd er geen oplossing gevonden tegen de
verdediging van DAS. Wel was er de voorsprong in de 1e 4 minuten 9-6 maar daar was alles mee gezegd. Via 16-17 1e kwart liep DAS binnen 7 minuten in het 2e kwart uit naar een
24-29 voorsprong Leiderdorp vocht voor wat het waard was maar kreeg er geen bal in. Verdedigend liep het ook allemaal niet lekker en zo kwam er uiteindelijk een 27-33 achterstand op het bord.
De 2e helft begon als de eerste 2 kwarten wel was Leiderdorp stukken feller in de verdediging maar te vaak
moest men aan de noodrem trekken omdat de helpside niet goed verzorgd was.
Het was ook in deze kwart dat Leiderdorp in fouten last kwam te zitten. Wel had deze felheid tot gevolg
dat Leiderdorp via 33-40, 41-44 het kwart kon eindigen met een 45-44
voorsprong. Alleen Speelden Kee, Anne en Corinne toen al met 4 fouten. 4e kwart begon Leiderdorp heel goed te basketballen en komt binnen 5 minuten op een 59-52 voorsprong.