Afgelopen zaterdag speelden de meisjes U14 hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen MSV uit Noordwijk
Rebecca was bij de start niet aanwezig, fileproblemen op de A4 zorgden voor een verlate aankomst per motor in de Bloemerdhal.
Het startende 5-tal met Clotide,Amelia,Tessa,Lidwien en Lotte was vlot en al snel werd een voorsprong genomen zodat het na 3 minuten al 7-0 stond voor BVL. Helaas nam slordig spel even de overhand en kon MSV terug komen in de wedstrijd,15-12 na het 1e kwart.
In het 2e kwart waren de eerste scores voor MSV die daardoor langszij kwamen.Gelukkig was Rebecca inmiddels gearriveerd in de hal. De meiden beseften na 2 noodzakelijke time-outs dat er ook verdedigd moest worden. Aanvallend kwamen er meer mogelijkheden doordat de ruimten beter benut werden. Via vlotte scores van Lotte,Clotide en Rebecca(speelde alle file-leed van zich af) werd de eerste helft goed afgesloten met 29-20
In het 3e kwart hielden de beide teams zich een beetje in evenwicht, ook hier soms wat slordig spel afgewisseld met enkele scores van Lidwien, die zich hiermee probeerde af te reageren op onsportieve toeschouwers van MSV,stand na 3e kwart 37-29.
In het 4e kwart werd alles nog eens stevig aangehaald en liepen de dames door goed verdedigend spel van Tessa en Amelia en de goed invallende Cella en Yara(beide speelden hun eerste thuiswedstrijd)uit naar een 48-33 eindstand.Hiermee staan de meiden 1e in de poule!!!
Scores:Lidwien 16,Clotide 9, Rebecca 8, Lotte 7,Tessa 6 en Amelia 2